Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Black Ops


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-GlDE6z

Gledde meg som faen til AK47 .. Så ble jeg endelig lvl 38, skiftet våpen til AK47, kjøpte attachment osv.. Så trykte jeg back, og plutselig.. RANK 36, MISTET AK47, MISTET ATTACHMENT OG PENGENE. HVA FAEN SKAL JEG GJØRE FOR Å SLIPPE Å MISTE RANKENE MINE HELE FORBANNA TIDEN?

Beklager å måtte si dette, men jeg ler når jeg leser innleggene dine :p Uansett, send en mail om det, eller krev pengene tilbake + 50% for sløsing av tiden din :)

 

du får kun 1 bane og det er "five"

 

Og Dead Ops.

Dead Ops Arcade. Bare for å pirke litt :).

Lenke til kommentar

Hei! Er det noen her som har egen server å kan svare meg på noen spørsmål? Jeg vurderer å kjøpe min egen server, men er litt nysgjerrig på hvordan det fungerer først. Det første jeg må vite er vell hvor jeg kjøper server, og hva prisen er.

 

Jeg har også hørt det er problemer med å finne serveren sin, som vil si man ikke kan spille på den når man vil.

 

Edit: Fann ut hvor jeg kjøper.. Men må vente før jeg kan kjøpe :-/

Endret av XFXforce
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Dere som mister ranks og challenges osv.

Lar dere BO få synce?

Altså download stats osv?

 

Kan også hende at Steam Cloud er litt rusten, har opplevd dette en del ganger i MW2. Ranks osv. kommer tilbake etter noen timer.

Lenke til kommentar

 

Er sikkert bra.

 

Men kan anbefale PX21, er kjempefornøyd med det headsettet :thumbup::yes:

 

 

Nei? Det er ræva... Gikk fra surrond til PX21, går lett tilbake! Når man først skal kjøpe gaming headset kjøp gaming headset med 5.1 lyd :)

 

PX21 gir mer enn nok for pengene du bruker på det. Jeg bruker det selv, og i alle call of duty fram til nå ha jeg kunne hørt fienden på mils avstand. Men ville personlig gått for Astro A40, og de blir neste når PX21 skal skiftes ut.

 

Astro A40 er utrolig dyrt i forhold, så hvis man bare vil ha noe som gir nok lyd og fordeler(ja det er de største grunnene til at folk bruker headset til gaming) så ville jeg satt PX21 på handlelisten.

 

Hvis du liker det, og vil ta gaming til ett nytt nivå, og er villig til å spytte litt penger i det, så kjør på med Astro A40 med mixamp. Da blir det lyd da.

 

De skal vel fikse lyden i Black Ops og nå, så snart kan jeg høre fienden snike seg opp på meg igjen. Ninja Pro er forløpig ubrukelig.

Lenke til kommentar

I dag opplevde jeg mine første SKIKKELIGE lag-problemer på PS3. Det var helt sykt, og slo veldig ujevnt ut. Gikk 29-3 på nuketown i en match fordi alle andre lagga mer enn meg, andre ganger lagga alle, ble disconnecta fra masse servere, det gjorde kompisen min jeg spilte mot og, og virker som om serveren hadde minst to "time-warps" også.

Lenke til kommentar

Herregud, G11 rifla er helt utrolig i det spillet her. En blanding av ACR og M16. Kan sitte og snipe folk over hele array med den og få 1 burst kills :o Gled dere til å få dette våpenet i hånd folkens!

Jeg synes commando er det beste våpnet hittil, et skudd med silencer er nok på folk i hardcore, og gud så digg det er :innocent:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

*youtube commetary*

 

Hva synes dere? Jeg liker at han ikke er på machinima eller noe, men liker generellt svært få commentaries. Småmas om thumps up, men ikke mye i forhold til andre.

Syns det ble en slitsom commentary jeg, så ca. halvveis før jeg rett og slett kryssa ut youtube.

Helt ok gameplay, men han pratet jo nesten bare bull igjennom halve greia jeg så.

Lenke til kommentar

Call of Duty kan være frustrerende i singleplayer. Det er sånn evig fiender opplegg. Det spawner en ny fiende på den plassen du akkurat skøt en kar. Hvis man skyter mens man løper fremover hender det at de forsvinner. Men nå er jeg stuck. Har gått på alle plassene whatsoever på banen uten å få checkpoint. Gah! Her er video jeg lagde, slik at dere som har gått gjennom spillet kanskje skjenner den igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...