Gå til innhold

Dragon Age: Origin, spillet oppfører seg som att jeg ikke blir prins/konge som humna noble


Amaru

Anbefalte innlegg

Har runda spillet en gang før men hadde lyst å bli helt konge så spiller som human noble. har gjort alt riktig og fått avtale me Anora om å bli gift og bli Konge, og det skjer også i Landmeet. Jeg lar forresten Alistair leve.

 

Men det som er rart er att etterpå i Redcliffe oppfører alle seg som om det er Alistair (han sjøl også) som er konge, og Anora ser jeg ikke mer til. Selv på den siste kamptalen for hæren din stormer Denirim er det Alistair som har talen og ikke dronningen. Hva skjer egentlig? Alistair skal egentlig bare være en vanlig gray warden mens jeg er konge ved siden av Anora. Må jeg kverke alistair eller noe for att spillet skal registrere hvem som er sjef?

Endret av Amaru
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er en bug i det oppdraget som gjør at Alistair blir konge om visse valg blir tatt. Jeg klarer ikke å huske hva som må til for at det skal skje, men jeg kan linke til siden hvor jeg leste det. Selv hadde jeg også planer om å gifte meg med Anora, men det gikk "litt" skeis da jeg Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

kappet hodet av faren hennes
og Alistair endte opp som konge likevel. Jeg hater Alistair.

 

http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...