Gå til innhold

Starcraft II: Generell Diskusjon


  

236 stemmer

  1. 1. Cheese taktikker yes/no?

    • Ja! Det er ingen problem med cheesing.
    • Nei! Det er helt patetisk!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

In other words:

 

Day9 har peiling, husky og HD har ikke. De er morsome. Eller vent.. HDStarcraft er bare kleint.

Hvis jeg skal se på replays ser jeg på GSL med Tasteless/Artosis som kommentatorer. Day9 kjører egentlig ikke replays, han prøver å hjelpe deg til å bli en bedre spiller. Noen unntak da, f.eks wednesday night fights er rene replay med kommentar.

http://day9tv.blip.tv/posts?view=archive&nsfw=dc (Mellom daily #219 og #220)

 

Problemet med HD/Husky er at de kommenterer masse games som ikke akkurat er top-of-the-line som gjør det litt uinteressant.

 

Ser litt på replays som er linket til fra sc2casts.com, da velger jeg de replayene fra kjente spillere og en kommentator jeg holder ut med.

Lenke til kommentar

For meg som er langt ned i divisjonene så har både Husky, HD, Psy og flere andre også peiling. Vil tro Husky, HD og Psy ligger i diamond league, noe som tilsier at de alle har en OK peiling.

 

Største forskjellen er vel mer at Day9 fungerer mer som en ekspertkommentator, hvor han stopper replays for å forklare hvor spilleren gjør større feil.

Lenke til kommentar

Husky er bare irriterende. Fjortisstroll som skriker høylytt uten mening. HDStarcraft er bedre å høre på, men gir ikke så mye mer enn hva jeg kan se på skjermen, men behagelig stemme.

Ellers så følger jeg gladelig med på Day9, men kan bli litt mye i en vanlig kamp, men med en god co-caster, er han fantastisk, bortsett fra med Husky, det var forferdelig. Sett inn JP, HD, DJWheat eller Thegunrun og vi har et show :) .

Og Day9 Daily (untatt funday monday, som ikke er morsomt) er kjempebra.

 

Av andre castere, gjennom turneringer foretrekker jeg å se Thegunrun, Special Andrey og delvis Ipp. Alt i alt: Ragequit.tv og GLHF.tv :) .

 

Såklart, må gi min heder til Tastosis, men ikke ofte jeg får sett de, så kan ikke si så mye.

Lenke til kommentar

Sliter litt med Day[9] selv. Skal være så inni helvete nøye alt sammen. Fyren kan mye, men bruker i mine øyne alt for mye tid på uvesentlig møl som man egentlig bare trenger høre en gang.

 

Favoritten må være PsyStarcraft. Morsom, high-level Zerg som er flink til å kommentere.

Day9 pauser litt mye, men er en svært bra kommentator når han bare er kommentator for et game, som wednesday fight night som han begynte med i forrige uke.

Lenke til kommentar

Funday monday ikke morsomt? Whaaat? :D

Korrekt. Jeg er ikke interessert i å se plastic-leaugers spille FFA hvor de whiner i chat og hyller Day9 som helten.

Det begynte bra med alternative taktikker som fikk en til å tenke utenfor boksen (no queen som zerg, carrier før expo som protoss, ikke marine/tank for terran) etc. Dog, begrenset hvor mye spennende det kan komme ut av det. Problemet er at folk som ikke er gode, sender dårlige replays. Det gir meg som seer ingen ting. Jeg er ikke interessert i å se no-queen fungere fordi motstanderen er terranturtle som venter på 3/3 200 supply army på en base før han beveger seg ut.

Så kom de ren underholdnings-funday, nemlig 3v3/4v4 med kun en unit. Det er forsåvidt greit nok, dersom replayen er god, men igjen, fravær av nivå er det som tar knekken på det for min del.

 

Problemet er at folk ikke er gode nok, og sender inn replays bare i håp om å bli publisert. Spar det til noobday-tuesday.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...