Gå til innhold

Vil ha Six-pack, men elsker "junkfood"


Anbefalte innlegg

Hei. Er en gutt på 16 år som har utrolig lyst på six-pack. Dette mest fordi jeg vil vise meg fram for jentene :thumbup:

 

Har begynt å få en del fine resultater. Den helt muskuløse kroppen har jeg ikke enda, men noe har jeg. Kan ikke akkurat si jeg er en treningsnarkoman... Eneste jeg gjør som jeg kommer på, er å sykle masse. Tror det er der det kommer i fra...

 

Problemet mitt er at jeg er utrolig glad i mat, gjerne usunn. Chips, brus, pizza og alt det der. Ødelegger dette for min kommende "six pack"??? :dribble:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil ikke nødvendigvis det vil si at det ødelegger. Jeg spiser selv jevnlig mye "drittmat", men det holder seg til en gang i uka, kanskje litt oftere med godteri, men jeg går periodevis(2-3 mnd) uten å spise noe drittmat.

 

Jeg har en finfin sixpack, som jentene liker(og jeg liker jentene. Win-Win). Det er bare å begynne å trene! Personelig så trenet jeg bare masse styrke, og spiste det jeg følte for. Fikk beskyldning om spiseforstyrrelser, for jeg mista 5-6 kg tror jeg det var på 1 mnd, ble litt bekymra selv, men har holdt seg mye jevnere nå. Så enten: Gå diett, og tren, eller tren jævli og spis vanlig :)

Lenke til kommentar

Sixpack handler kun om lav fettprosent. Hvis du vil senke denne må du bare spise mindre kalorier enn du trenger = ned i vekt. Hva du spiser spiller i seg selv ingen rolle, men junkfood inneholder mer kalorier og mindre metthetsfølelse, slik at det blir vanskeligere. Vil allikevel anbefale deg å trene styrke og samtidig spise god mat slik at du beholder så mye muskler du kan når du går ned i vekt.

 

MEN!

 

Du er relativt ung og da er det ikke særlig sunt å "slanke" seg.

Hvis du vil se bra ut? Hvorfor ikke spise bra mat og trene skikkelig styrke istedet? Så får du en mer solid fysikk som du garantert blir mer fornøyd av, enn et par ruter i magen. Det er langt bedre for deg å bygge opp en kraftig kropp du kan ha resten av livet, enn å "bryte ned" deg selv for en sixpack.

 

Ditt valg.

 

:)

Endret av Sebbe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...