Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Avstandsforhold norge-england? ja/nei


Gjest anonymss

Anbefalte innlegg

Gjest anonymss

Lager en ny tråd i steden for! :)

Var på ferie og møtte en gutt fra england. Han er helt fantastisk. Han vil møte meg igjen, han ringer meg hver dag, sender meldinger og emails. Men jeg er litt skeptisk. Avstandsforhold fra norge og england. Jeg tenker på han hele tiden og der plager meg. Bør jeg møte han og prøve å få det til å fungere? Eller bare kutte all kontakt og håpe jeg slutter å tenke på han?

Det er så frustrerende å hele tiden tenke: Skal jeg sende melding? skal jeg vente? skal jeg ringe? skal jeg skal jeg skal jeg... hehe, men det er vel bare sånn det er å vere in love.

Noen tips, og helst erfaringer?

 

-tanja

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest anonymss

Hvorfor har det ikke fungert for dere som sier at det ikke går?

Jeg liker han ganske godt og det er såå frustrerende å tenke på han hele dagen lang.. jeg vil bare møte han! Men er så redd for at jeg skal bli skikkelig forelska, og at dette er en dårlig idè. Er ikke så god på å ta sjangser.. ahh

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

de sier sikkert bare nei fordi de ikke liker at en engelsk dude kommer og stjeler de norske jentene. :cool: Vet om fler tilfeller der det funker kjempebra. I tillegg lærer du engelsk.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Det betyr jo ikke at det ikke kan funke for dere fordi om det ikke funka for enkelte andre her inne. Men før dere går inn for det er det sikkert lurt å tenke over hvor ofte dere har mulighet til å se hverandre i løpet av f.eks. det neste året, og at dere kanskje har en plan om at den ene flytter til den andre innen en viss tid. For savnet kan bli ganske frustrerende, og da er det greit å ha noe å se frem mot.

Lenke til kommentar
Gjest anonymss

Nå har han ikke tatt kontakt på et par dager.. jeg blir helt gal av å vente. Skal jeg bare la det være, eller bør jeg ta kontakt? Han har alltid tatt kontakt først, så sendte jeg han en tekstmelding for to dager siden som jeg ikke fikk svar på.. men fikk høre fra venninna mi at noen ganger kommer ikke sms som skal til utlandet fram, så jeg vet ikke.. hva bør jeg gjøre?! blir gaaaal av å vente. jeg liker han så godt, men samtidig vil jeg ikke være for pågående eller desp

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...