Gå til innhold

Hva skal til for å få én "view" på Youtube?


nybb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, kan umulig være slik at når en bruker har sett den én gang så teller det ikke om man ser den flere ganger. Tenk på de filmene som har over 100 000 000 views, selv om det muligens er så mange youtube-brukere tviler jeg på at så mange brukere har sett én og samme film.

 

Tror det holder å bare gå inn på den for så gå ut av den med en gang når filmen har begynt å laste..

Endret av Kjetil_91
Lenke til kommentar

For meg virker det som at antall sidevisninger teller. Det kan selvfølgelig også være andre faktorer, men uten at jeg har forsket særlig på det ser det ut som at man ikke trenger å starte videoen for at det skal bli +1. Et annet stort spørsmål er om visninger av videoer som er "embed" på eksterne nettsider teller.

Lenke til kommentar

Jeg vet selv at når jeg lastet opp noen av vidoene mine før jeg tagget de og de fikk noen views i det hele tatt og det bare var meg som var inne og dilla med de så fikk jeg flere views av å gå inn og ut. Det hjalp ikke å sitte å trykke f5,f5,f5 nei, men de fikk likevel flere views over en liten tids periode selv om det bare var jeg som var innom og sjekket og gjorde videoen klar osv. Tror jeg i vertfall var ansvarlig for 5-10 views selv før den "tok av".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...