Gå til innhold

Kort tid til neste innsjekk ved mellomlanding


Anbefalte innlegg

Jeg drar til Mallorca fra Gardermoen nå på onsdag. Jeg skal mellomlande i Hamburg, og jeg ankommer der kun 50 minutter før det neste flyet går. Når jeg sjekka nettsida jeg bestilte fra, så jeg at det sto at jeg måtte sjekke inn minst 40 minutter før. Med andre ord, jeg har 10 minutter å sjekke inn på fra flyet lander, og på den tida må jeg også finne ut hvilken gate jeg skal på, og hvor den er.

 

Flyselskapet jeg reiser med fra Hamburg er Lufthansa.

 

Noen som vet om det går an å sjekke inn på internett et visst tidspunkt før avgangen, eller andre måter jeg kan ordne dette på? :innocent:

 

 

På forhånd takk! :new_woot:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

slik som det er på oslo som det også var i amsterdam som jeg også regner med det er i hamburg så går du direkte på transfer istedenfor å gå ut til bagasje henting...

 

når du går på transfer kommer du ned/inn direkte der du ville ha vært etter du har gjennomgått sikkerhetskontrollen aka alle gate`ene og dermed har du massevis av tid

 

når vi fløy til nord hadde vi 30mins i venting i oslo og gikk på transfer og da gikk vi til gate`n og fikk tid til å kjøpe oss en baguett og litt godteri og slikt før boarding ;)

Lenke til kommentar

da vi fløy stavanger til bardufoss så måtte vi mellom lande i oslo og da hadde vi individuelle billetter... altså stavanger - oslo.... oslo - bardufoss.... men når man søker etter avganger og slikt så søker du jo ikke stavanger - oslo også bestiller og derretter oslo - bardufoss også bestiller.... man søker oslo - bardufoss og bestiller og da ligger alt i en bestilling men man får seperate billetter stavanger - oslo.... oslo - bardufoss og da skal det ikke være noe problem

 

når man da sjekker inn på flyplassen så få du begge individuelle billettene samtidig

 

(brukte like så godt min reise som eksempel siden jeg nettopp gjennomførte den :p ) (håper dere skjønte forklaringen min)

Lenke til kommentar

Jeg ble nesten sittende fast i Tyskland en gang jeg skulle mellomlande der. Jeg måtte spurte for å sjekke inn på nytt, og det var kanskje bare minutter om å gjøre at jeg ble stående igjen med tåre på kinn mens alle kameratene mine flakset glade avgårde til ville eventyr over atlanteren.

Lenke til kommentar

Det forutsetter at han har gjennomgående billett OSL-PMI ikke individuelle billetter OSL-HAM og HAM-PMI.

 

Bestilte OSL - PMI ja, så kom det opp at jeg måtte mellomlande i Hamburg på reisen sør, og i Zürich på vei tilbake. :whistle:

 

Da skal du antagelig fly SAS/SWISS/Lufthansa og da skal det gå an å gå gjennom transfer. Vet egentlig veldig lite om sånt, da jeg sjeldent reiser på vanlig billett.

Lenke til kommentar

40 minutter vil nok gå greit, du har gjennomgående billett og du trenger ikke å hente bagasjen din. Pass på at du kommer deg av flyet fort, det kan være fordel å boarde tidlig sånn at du får grei plass til bagasjen din over setet ditt og ikke lengre bak/foran.

Ikke stopp innom tax-free på veien til nye flyet, gå dit direkte, og med mindre det er forsinkelser skal du klare det fint. Du har bestilt gjennom samme selskap, og de ville ikke solgt en billett som hadde mindre transfertid enn det som er lovlig. Det er nok ingenting å bekymre seg for.

Lenke til kommentar

Bestilte nylig en gjennomgående billett hvor jeg ikke sjekket transfertiden. Ble overrasket da jeg oppdaget det kun var 25 minutter i Riga, blir spennende å se om det går.

 

Riga er kanskje verdens deiligste flyplass å skifte fly på. Ikke noe stress der i gården. Hadde 40 minutter der og det gikk fullstendig uten problemer. Men merk om du kommer fra non Schengen og skal til Schengen så må du igjennom ny sikkerhetskontroll i tillegg til passkontroll i Riga, men for Schengen til non Schengen er det bare en passkontroll og ikke noe mer sikkerhetskontroll. Fra Schengen til Schengen er det ingenting mer kontroll, bare å gå rett til gate.

Endret av William_S
Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke vært i Riga, men tviler på at det er verdens største flyplass.

 

Har flere ganger hatt rundt en halvtimes transfertid på CPH. Det har aldri vært noe problem for meg.

 

Amsterdam har verdens største flyplass..... vi gikk 1,8km fra gate vi landet i til gate vi skulle gå ut i... det var på tranfer (altså ingen mer kontroll)

Lenke til kommentar

 

Amsterdam har verdens største flyplass..... vi gikk 1,8km fra gate vi landet i til gate vi skulle gå ut i... det var på tranfer (altså ingen mer kontroll)

 

Schiphol er ikke verdens største flyplass på noen som helst måte.

 

Siden det er gjennomgående billett er det flyselskapet sitt ansvar om du eller bagasjen ikke kommer med videre.

Lenke til kommentar

Usikker på hvordan den rangeres hvis man ser på størrelse, men i antallet passasjerer er den vel bak både Frankfurt, CDG og Heathrow.

 

Det er likevel et helvete å gå hele veien rundt der, ja. Har gjort det et par ganger, men heldigvis pleier jeg å fly inad i Europa. Da er det stort sett ikke så langt å bevege seg mellom gatene på Schipol.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...