Gå til innhold

Sommerslipp fra Sony


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser at dere skriver at skjermen til TX9 er 3 tommer, men den er selvsagt 3,5 tommer, slik som resten av flaggskipene i T-serien. T99 har for øvrig bare 3 tommer. :) Per dags dato synes jeg TX9 uten tvil er det mest interessante kompaktkameraet på markedet. Synd det ikke er lukker- og blenderprioritet, men det er det også veldig få andre kompakter som kan skilte med, i tillegg til at brukergruppen for disse kameraene gjerne ikke er fullt så opptatt av bildekvalitet som de som kjøper fra W-serien eller Ixus.

Lenke til kommentar

Flott å se forandring. Det proprietære med disse Sony memorystick brikkene er det som har gjort utslaget for at jeg alltid har utelukket Sony sine kameraer fra ønskelisten min.

 

Har faktisk aldri giddet å lese spesifikasjoner på noen Sony kameraer noensinne tidligere p.g.a. kun det teite og lite gjennomtenkte valget Sony hadde på å tviholde på lisens og implementering av minnekortstandarden memorystick.

 

Greit å være litt oppegående på teknologi når en velger ting.

 

Sony har gjort det riktige steget, og nå vil jeg starte å kikke på de nyere modellene fra Sony som ett alternativ på min ønskeliste for framtiden eventuellt.

 

Tidligere følelser for Sony:

"That Don't Impress Me Much", trala la lala la la la.

Endret av G
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...