Jump to content

Paal Harald

Medlemmer
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

About Paal Harald

 • Birthday 08/10/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei! Vi i f32.no har fått med oss lanseringen, men har ventet litt med saken fordi vi jobber med å få tak i et eksemplar slik at vi kan skrive omtale. Mye som skjer på fotofronten om dagen, og vi har litt begrenset kapasitet. mvh Paal. Syns det var noe dristig å "sette spikeren i kista for speilrefleksen" basert på lanseringen av et kamera (80D) dere enda ikke har testet. Med ny avansert AF modul og ny høyoppløst sensor virker dette som et kamera som kan fungere fint til alt (som action, landskap og video). ## sitatpyramide fjernet av ilpostino ## Den artikkelen var mer en refleksjon rundt hva som skjer i speilrefleksverden, og det som (i mitt syn) er mangel på nyskaping og innovasjon i dette segmentet. En brukertest av kameraet anser jeg ikke som veldig relevant for akkurat den artikkelen. Det handlet mer om en forventning om noe nytt, og en skuffelse om at fornyelsen var såpass beskjeden som den var. Jeg vil påpeke at jeg tror at 80D er et svært godt kamera som fint kan brukes til mer eller mindre alt (jeg bruker selv 60D ukentlig), men det fremstår som et relativt kjedelig og litt traust kamera, synes jeg.
 2. Ok. Kjempebra at det går litt grundigare til verks når de først skriv om kameraet. Beklagar den kanskje litt vel kritiske tonen i innlegget mitt, men når ein er vant til at "hjartebarnet" blir oversett i fotopressa, så blir ein lett litt aggressiv. Ikke noe problem Are skriver på en omtale nå, regner med at den kommer snart!
 3. De nevnte fora er vel mest opptatt av å skrive om "skikkelige" nyheter.....sånne ting som opptar folk flest. Tek.no var i alle fall jækla raskt ute med lanseringa av Canon 80D. f32.no har heller ikkje fått med seg at Pentax er ute med noko nytt, men spår derimot speilrefleksens død med 80D'n. Foto.no har heldigvis fått med seg K-1. Hei! Vi i f32.no har fått med oss lanseringen, men har ventet litt med saken fordi vi jobber med å få tak i et eksemplar slik at vi kan skrive omtale. Mye som skjer på fotofronten om dagen, og vi har litt begrenset kapasitet. mvh Paal.
 4. Sjekk ut www.f32.no. Flere av oss fra den gamle Akam-redaksjonen som skriver om foto ?
 5. Strengt tatt, så har vi vel ikke mistet et hjul, det har bare blit omplassert - som fronthjul? Forøvrig en fin test - fikk ikke mindre lyst på en nå. @smort1 - den som venter på noe godt, vettu Det kan du for så vidt si Tom, men fronthjulet føles ikke som et omplassert hjul i forhold til hvordan man brukte hjulet rundt fireveiskontrolleren. I løpet av testperioden har jeg aldri funnet det naturlig å bruke fronthjulet til å foreta justeringer mens man har sett på skjermen, noe jeg vanligvis brukte det andre rullehjulet til. Men du har rett, man har på en måte ikke mistet et hjul. Jeg vil imidlertid påstå at man har mistet ett hjul, og fått et nytt et som man bruker på en annen måte.
 6. Olympus PEN er lett å like. Test: Dette er et suverent og lekkert kamera
 7. Du må til og med bygge det selv. Skal det være et gjennomsiktig kamera?
 8. Lanserer ny boktjeneste. Snart kan Flickr-bildene dine bli fotobok
 9. Getty og AFP tapte skandalesak. Fotograf tilkjent millionsum etter urettmessig bildebruk
 10. Utvider den populære Retrospective-serien med PC-vesker. Nye retrobager fra ThinkTank
 11. For deg som vil ha bedre lyd når du filmer. Lett og støtabsorberede mikrofon fra Røde
 12. Helt enig at det var en litt kronglete setning som kunne mistolkes. Har endret den nå. Takk for konstruktiv tilbakemelding
×
×
 • Create New...