Gå til innhold

kommentarer på min HTML-side


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

-Pen side, grafikken var pen.

 

-Jeg personelig syns den er middels ryddig, kunne vært mer oversiktlig. Logoen og menyen tilsammen dekker halve siden (-) likte jeg ikke.

 

-I tillegg ser det ut som at du har brukt en større skrit på menyen og mindre under... syns selv at de skal være like stor og ikke minst skal være samme font.

 

-En ganger har jeg også gjort dette. Enten skriver du på norsk eller så skriver du på engelsk 8)

Lenke til kommentar

personlig likte jeg ikke at den strek-bakgrunnen gikk fra topp til bunn. den delen som kommer over logoen passer ikke inn.

 

jeg ville fjernet bakgrunnen på toppen, laget en mørkegrå eller svart kant rundt logoen og strekbakgrunnen mellom logoen og menyen, og laget en tilsvarende kant rundt selve tekstfeltet (som jeg ville latt være like høy som selve teksten.. at den går helt ned er unødvendig).

 

og, som andre sier, hold deg til ett språk. skal du ha to, så ha to seperate sider (ala home.no/blabla/en/index.html og home.no/blabla/no/index.html).

Lenke til kommentar

SOm sagt så er det den første HTMLsiden jeg har laget så jeg kan ikke html enda...jeg prøvde å få banneren over den bakgrunnen over banneren men fikk det ikke til...syns også det ble litt styggt...og alt det andre du sa har jeg ikke peiling på hvordan man lager.. Og om jeg skal ha 1 språk på menyen og et annet på texten driter jeg egentlig i...har alltid laget meny`en på engelsk...egentlig fordi han som hoster siden min sier at ejg må det..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...