Jump to content

Prowl

Medlemmer
 • Content Count

  457
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Prowl

 • Birthday 10/15/1986
 1. Får jeg min gratisbillett eller annen form for "belønning" snart eller?
 2. Jeg synes den blir litt liten, men ellers er den ganske fin. Typografien på header (over header eller noe..) er elendig etter min mening, synes det ser ganske "jævlig" ut.. (beklager språket). Og den logoen er ille, beklager... det aller øverste på siden din burde du fikse på, ellers er det en ganske allright side, ikke helt på den orginale siden men
 3. http://www2.dilatedpeoples.com/home.html En slik løsning som det er på den siden er å anbefale...
 4. jeg har ikke noe særlig kritikk å komme med, beklager det men jeg må bare si jeg reagerte på det anth sa... "De tar fokus vekk fra innholdet og oppfattes som irriterende" Er helt uenig, jeg likte de skrålinjene, de gir siden er veldig profesjonelt look, og de er ikke så sterke at de tar fokus vekk fra innhold, jeg synes det er smoothe, orginale og rammer innholdet fint inn. Det å si at noe så lite og faktisk ganske diskrè tar fokus VEKK fra innholdet er ganske drøyt, hvis du sitter å stirrer på de lenge i stedet for innholdet så har du lite å gjøre, da forsvinner i så fall hele vitsen med design, da kan man like godt ha tekst på en hvit bakgrunn. Synes du absolutt ikke skal gå vekk fra de i hvertfall. (Dårlig tid, beklager skrivefeil og dårlige formuleringer...)
 5. Prowl

  DS vs PSP Grafikk!

  Nintendo DS uten TVIL! (Men jeg har ingenting imot PSP... vil egentlig ha begge jeg )
 6. jeg synes alt er dårlig, beklager. Jeg ser ikke noe jeg synes er fint eller egner seg som hjemmeside. Jeg kan sikkert skrive en 1 side som begrunner hva som er dårlig osv. men det orker jeg ikke å skrive engang. Du burde begynne på nytt, fra start.
 7. Det er noe galt med haka, nå vet ikke jeg om du er litt smårund da, men det ser ut som du har større dobbelthake enn jeg tror du har... (ikke bli fornærmet)
 8. Det stemmer ikke, den lagrer datafiler helt greit, og fungerer som en liten harddisk. Og man kan ikke opprette mapper som man vil? hva vil det si? Har ikke lagt merke til noe sånt enda jeg.
 9. veldig uorginalt, stygg header (beklager, men fonten er jo grisestygg), kjedelige (få) farger og ellers ikke så mye å utsette. Liker den ikke, og det er alt for mange identiske sider der ute, bare med en litt finere header.
 10. At hardware.no står nede til høyre fungerer som en fin komposisjon på det formatet du har der (en kvadrat) men på en tskjorte vil det ikke se like bra ut tror jeg. Er bedre om det står sentrert på en tskjorte... (synes nå jeg da...)
 11. Ett kjøpesenter må ikke ha husnummer.. ----- "Hus #13" "Hus #14" "Kjøpesenter" "Hus #15" ----- (hvis noen skjønner) Fellesområder eller hva dere kaller det kan jo droppe "husnummer". Men best av alt er å droppe husnummer.
 12. -Sitter fortsatt å venter på at bildet i header skal loade ferdig, det er ikke bra ut med ett så smalt bilde der, beklager. -Gulfargen burde være litt mer gul eller oransje, jeg synes den er litt for skitten på en så ellers ren side. -Oppsettet er greit det, ikke noe vi ikke har sett tidligere. -Hadde vært kult om du hadde laget en logo, for det blir litt kjedelig og tomt der det står Epleweb.com... ser ut som enn sånn "header" på en sånn "buy this domain name" side. -Hvor er menyen? Kanskje den ikke vises i Opera? -Dårlig kvalitet på Porscha Men alt i alt så er det jo en fin side, selv om den flyter på bølgen.
 13. Det er jo ikke akkurat noen fasit på hvordan ett bakgrunnsbilde skal se ut... Men HER er det siste bakgrunnsbildet jeg har laget... (ett lite bilde av orginalen...) EDIT: Så med andre ord, det må ikke være noe som er rolig å se på osv. For det kommer helt ann på hva man liker. Noen ganger liker jeg svake bilder med lyse farger, andre ganger mer kraftig som den ovenfor...
 14. Incredible Inc. Impressive indeed ix2 - Navn bla bla bla bx3'nick eller noe sånt .. eler Noobs'r'us
 15. Diddy Kong Racing... dritkult.
×
×
 • Create New...