Gå til innhold

ny pc til gaming, AMD oppsett, max 9k uten alt "stæsj"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-J0FoqSqMwq

Jo det gjør den? Funker for meg..

 

Oppsettet ser bra ut det, jeg kan ikke se noe feil med det.

Men du har vel "glemt" CPU kjøler.

Lenke til kommentar

linker og deg passer ikke sammen vidarkri xD

 

CPU kjøler følger med CPU-en vel?

 

Og vidarkri: HD 5850 blir litt for dyrt for meg, eller kan du sette sammen ett annet oppsett til omtrent samme pris og og ytelse, men med HD5850? Er ikke så flink til dette, det kommer til å bli min første selvbygde pc :)

 

Takker for svar :)

Lenke til kommentar

Jøss ja, det er jo et rimelig bra kort, det er ikke det som er problemet, det er bare det at den nok ikke klarer de nyeste spillene i max oppløsning. Men det er jo ikke sikkert at det er så viktig, det er bare det at når noen skriver Gamer i tittelen så er de gjerne opptatt av grafikk og eye candy.

Lenke til kommentar

Jeg sier ikke at grafikk ikke er viktig, men jeg går da fra en 2 år gammel laptop til 8k, så forskjellen vil nok bli veldig stor. Derfor, siden jeg ikke er vant til max oppløsning på de tyngste spillene, så tror jeg det blir ok.

 

Og det går vel ann å sette inn et 5770 kort til senere i crossfire?

Lenke til kommentar

Der står det: The motherboard supports DDR3 memory that features data transfer rates of 2000(O.C.)/1333/1066 MHz to meet the higher bandwidth requirements of the latest 3D graphics, multimedia, and Internet applications. The dual-channel DDR3 architecture enlarges the bandwidth of your system memory to boost system performance.

 

Betyr det at hovedkortet ikke støtter 1600mHz Ram-en jeg har valgt?

RAM

Lenke til kommentar

Vel.. tror nok du får brukt de, men den RAM-en er ikke listet i ASUS sin QVL på siden for hovedkortet du har valgt ut. Kan legge til at BEMP er ikke noe sånn veldig viktig akkurat, det er bare en enkel måte å la maskinen klokke for deg med AMD Overdrive isteden for å gjøre det manuelt selv. Jeg kjøpte de for enkelhetens skyld, at det er OCZ med lifetime warranty og at de var listet i Crosshair IV Formula sin QVL. Pluss at de ser ganske snasne ut da :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...