Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ironi? Fins vel ikke en veikere fotballkommentator..

Ja, det var kødd. Makan til evneveik fyr.

Har han vært borte på avvenning kanskje?

 

Jeg syns det er hyggelig å ha en som repeterer alt de andre sier i tilfelle man går glipp av noe!

Endret av PSV
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nei jeg trodde aldri Lindegaard skulle få nærme seg a lags fotball på United. Men han danker jo ut de Gea. På hvilken måte gjør han det dårlig i dag?

 

Lindegaard har ikke danket ut noen som helst. De Gea slet med visdomstenner (for oss som har trukket noen sånne så vet vi at det er jævlig), og har av en eller annen merkelig grunn blitt holdt utenfor laget helt siden.

 

Antar at du ikke så kampen? For det første, han hadde null kommunikasjon med forsvaret whatsoever. For det andre virket han utrygg hele tiden. For det tredje ble han pisset på ved hver dødball Reading hadde. Han var skylden i to av målene. Luftstyrke og dødballer skulle liksom være styrken hans i forhold til De Gea, men i kveld beviste han at han egentlig ikke er særlig bedre. Det var rett og slett katastrofalt dårlig keeperspill vi var vitne til på Madejski.

 

Lindegaard er en ok reservekeeper, men det er alt. De Gea starter mot Cluj, og forhåpentligvis befester han sin posisjon som førstekeeper hos United.

Lenke til kommentar

Skal ikke skryte på meg å ha sett mange kamper av han i United, men hadde inntrykket at at det var litt 50/50 om den plassen der selv om han hadde en dårlig kamp idag. Var kanskje forrige sesong hvor det var litt konkurranse.

 

50/50-greiene er skapt av media. Spesielt norsk media som er ganske pro-Lindergaard fordi det selger å skrive om en TL-keeper som "gjør det godt" i Englands største klubb. Dessuten har De Gea blitt slaktet hos internasjonal presse for å være for dyr, for å tydeligvis ha sluppet inn for mange langskudd i Atletico, for å være svak i feltet, for å ikke trives i Manchester og gudene vet hva annet. Alt det negative fokuset er rundt DDG, mens Lindegaard havner i skyggen av dette og slipper all kritikk. Ser for meg hysteriet som hadde oppstått om det var DDG som hadde sluppet inn de to dødballmålene i kveld.

 

Sannheten er at De Gea er flere lysår foran dansken. Når generasjonen med Casillas, Valdes og Reina gir seg om noen få år, da er det DDG som kommer til å være Spanias sisteskanse.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg er enig i at DDG kommer til å bli spanias sisteskanse så fort ovennevnte legger hanskene på hylla. Dog, har jeg en følelse av at det ikke kommer til å være som spiller for Man Utd (dette tenkte jeg før ryktene om misnøye sirkulerte). Greier ikke se for meg at han, som spanjol, kommer til å orke manchester.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...