Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

premier-league-logo.gif


Dette er en generell tråd for Premier League. All diskusjon rundt/om PL kan taes i denne tråden.

------------------------------------

Premier League 2013/14 er den 23. Premier League-sesongen. Sesongen starter lørdag 16. august 2014 og avsluttes i mai 2015. Manchester City er regjerende mester etter at de tok sitt fjerde seriemesterskap sesongen før. Premier League 14/15 består av 20 lag. Leicester vant The Championship 13/14 foran Burnley. Disse to lagene rykket direkte opp, mens Queens Park Rangers ble det tredje og siste laget som rykket opp etter at de slo Derby 1-0 i playoff-finalen 24. mai 2014.

Tidligere avstemninger:

PLs dårligste spiller

xf1e6o.pngNyttige lenker:

Garderoben (Fotballforumets sosiale hjørne)
Premier League (Offisiell hjemmeside)

Endret av Latias
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Chelsea vinner. Blackpool, Wolves og West Brom rykker ned. Til å være nyopprykka så overrasker Newcastle. Blackpool får en bra start, men detter under nedrykksstreken utover vinteren. Sunderland krabber også noen plasseringer opp siden i fjor. Toppscorer blir Drogba. En viss Birminghamtrener er førstemann ut.

 

Det er selvfølgelig fasiten nå som alle overgangene har gått igjennom og alle lag står klare til seriestarten.

 

Jeg er spent på Arsenal, mitt lag, sin sesong i år. Sagaen om Fabregas ender vel med en Ronaldoavtale for gutten. En god midtstopper er algaomega om det skal være mulig å kjempe i toppen. Vi var med såpass lenge i år, så det er absolutt en mulighet for gull. På sammte tid er det ikke langt ut av topp 4 heller. Man vet at Wenger tør å punge ut (Wiltord, Reyes, osv..), men dessverre skjer det så altfor sjeldent. En kvalitetskeeper må selvfølgelig også inn.

 

Dette bør bli en fantastisk sesong. Arsenal, Man Utd, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Everton, Aston Villa og City er alle topplag, og det blir nok enda jevnere enn i fjor. 14 av 36 kamper for Arsenal er mot topplag. Fantastisk!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Setter også en knapp på Chelsea dersom troppene forblir slik de er i dag. Tviler på at United eller Arsenal kjøper noen virkelig store spillere, og da er jeg redd for at de blå kan forsvare tittelen fra forrige sesong.

 

Alex McLeish førstemann ut? Jeg tviler. Joe Hart skal tilbake til City, så de må nok skaffe seg en solid keeper. Greier de det, skal de lett unngå nedrykk. Og så lenge laget er på trygg jord, tror jeg McLeish sitter trygt i stolen.

 

Enig i at dette blir en herlig sesong. Toppkamper hver eneste runde, topplagene blir bare bedre og bedre. Gleder meg. :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Alex McLeish førstemann ut? Jeg tviler. Joe Hart skal tilbake til City, så de må nok skaffe seg en solid keeper. Greier de det, skal de lett unngå nedrykk. Og så lenge laget er på trygg jord, tror jeg McLeish sitter trygt i stolen.

 

Det er helt umulig å gjette egentlig. Kan fort bli trenerbytte for Sunderland også, om de fortsetter trenden fra vårsesongen. City er også aktuelle, om de ikke har endret policy. Det er som regel så jevnt fra 6. til 17. at det ikke skal så mange tapene til før tabellen blir seende veldig stygg ut. Birmingham klarer i hvert fall ikke en bedre plassering neste sesong, slik jeg ser det, og veien er heller ikke langt ned.

Hvem tror du får sparken først?

Lenke til kommentar

Roberto Di Matteo er en god kandidat i hvert fall. WBA har en tendens til å rykke opp, rykke ned, rykke opp, rykke ned. Samme skjer sesong etter sesong, tviler på at de har et særlig bedre lag nå. Ta også en titt på terminlista, nesten alle kampene deres på starten er mot topplag. Blir neppe så mange poeng da, og da kan det nok være et managerbytte på gang. Tror ikke Ian Holloway blir sparket, for klubben setter nok pris på hvordan han tok klubben til PL. Blackpool var nedrykkskandidat før sesongen, men de endte opp med å rykke opp i stedet.

 

Mancini begynner med to tøffe kamper, kan hende han må gå dersom han ikke vinner noen av de. Eierne deres godtar ikke tap, og de er neppe fornøyde med en dårlig start på sesongen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Haha, hadde glemt det helt. Svakt av meg. Men da blir jo situasjonen en annen. Foster er ikke like god som Hart, men han er likevel god nok for Birmingham. Tror ikke de vil ha noen problemer med å overleve.

 

Wolves, WBA og Blackpool er mine kandidater til nedrykk. De skal få kjørt seg hardt i 38 strake runder.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Alex McLeish førstemann ut? Jeg tviler. .... tror jeg McLeish sitter trygt i stolen.

Birmingham klarer i hvert fall ikke en bedre plassering neste sesong, slik jeg ser det, og veien er heller ikke langt ned.

Hvem tror du får sparken først?

 

Ser på McLeish som en av de som sitter aller tryggest i stolen. Han er nærmere å bli hentet til en større klubb en å få sparken i Birmingham.

Lenke til kommentar

Birmingham får det mye tøffere enn ifjor. Da hadde de flyt, Joe Hart og bare ettmålsseiere. I år tror jeg de får det tøffere og kanskje til og med nedrykk, var jo de vi forventet får sesongen ifjor. Har ikke særlig tro på Zigic heller, men transfersene er ikke ferdig enda.

 

West Ham med tøff åpning. Villa borte, Bolton hjemme(vi sliter mot Bolton for tiden), Man Utd borte, Chelsea hjemme, Stoke borte og Tottenham hjemme er 6 vanskelige kamper på rad for West Ham. Mye av sesongen avhenger av resultatene her. Med en god start kan vi overraske.

 

Tror Blackpool også får det tøft, det er ganske selvsagt. Tror West Brom kan gjøre det godt om de beholder Graham Dorrans, han er i en av de bedre klubbene i PL om 1 år tipper jeg på. Newcastle har erfaringen og spillerne til å holde seg.

 

Om ikke Man Utd forsterker seg, tror jeg de skal få slite med å vinne. Tviler på at Rooney kommer til å holde samme scoringsoprosent, samt at jeg tviler litt på Valencia i andre sesongen. Når lag ser at de må stenge av utsiden på han blir han ikke en så stor trussel. Giggs og Scholes har blitt et år eldre de også, vet aldri hvordan de gjør det. Wild-Cardet deres blir Nani som igjen har muligheten til å komme seg opp på topp-klasse level.

 

Tror det står mellom Chelsea og Arsenal neste år, spesielt om Arsenal får Schwarzer og beholder Fabregas. Tipper Man City og Man Utd kommer til å kjempe litt om tredje plassen, med Tottenham, Liverpool, Everton og Villa i gruppa bak der igjen.

 

Fortsatt veldig vanskelig å tippe, siden det sikkert er mange transfers som blir gjort etter VM.

Endret av Maefteda
Lenke til kommentar

Et spm angående PL på tv neste år:

 

Riks-tv reklamerer med at PL koster 199 kroner, men står jo at man må betale en grunnpris på 120 kroner slik eg klarer å se det....

 

Dårlig å reklamere for 199 kroner når man må ha en masse annet piss i tillegg. Men det gjelder vel de fleste leverandørene...

Lenke til kommentar

Grunnpris - 120,-

RiksPakken - 160,-

TV2 PL - 199,-

(Etablering - 100,-)

(Programkort - 100,-)

Canal+ - 230,-

Fakturagebyr - 40,- ved papirfaktura eller 20,- ved e-faktura. Gebyret bortfaller ved avtalegiro.

 

Grunnpris betaler du uansett. Deretter kan du velge RiksPakken og/eller "fritt valg" og/eller TV2 PL, TV2Sport og/eller Canal+.

Endret av Gregory House
Lenke til kommentar

Sitter her med ei Riks-TV regning:

 

Har slik Fritt Valg opplegg med TV2, TV2 PL og Viasat 4 utenom NRK'a.

Prisene er for et halvår:

 

Programkort: 100

Etablering: 100

Grunnpris: 720

TV 2 HD: 240

Viasat 4: 180

TV2 PremierLeague: 1194

Fakturagebyr: 40

 

Sum første halvår: 2574

Sum vanlig halvår: 2374

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...