Gå til innhold

Medal of Honor - Den store diskusjonstråden!


Anbefalte innlegg

hey, så på E3 igår kveld om medal of honor beta osv, så jeg gikk innpå medalofhonor.com og pre ordered det på EA store.men så finner jeg ut etterpå at det er KUN for US?:( fikk beta key og alt;O vil jeg kun få spilt med folk fra US nå siden jeg ikke bestilte fra .no og da hadde jeg ikke fått beta key heller og ikke EU?;o:(( noen som vet noe mer om dette? plz hjelp:D btw noen som vet om det har noe å si om jeg har pre ordered fra EA store .no eller . com ? accounten funka jo på begge sidene, kan jeg forsatt spille med folk fra EU?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jaja, da blir det beta start for oss med forhåndsbestilling og BC2 på Torsdag! :new_woot:

 

Blir alt for heftig!

Jaja, tok og forhåndsbestilte det på EA.com selv om det nok er singleplayer-biten jeg er mest spent på. Men men, litt multiplayer-beta er ikke å forakte.

 

Og forresten... når kan man begynne å laste ned beta'en? Og hvordan?

Endret av Aurvan
Lenke til kommentar

Håper det blir en mellomting mellom BC2 og MW2. MW2 er mye mer intenst enn BC2, men BC2 er realistisk. Håper på en mellomting.

Vil ikke kalle BC2 for realistisk. Det er mindre arcade enn MW2 i alle fall. Hadde håpet at MoH var på den realistiske siden av BC2, men ser ut som det havner en plass i mellom, ja. Likte bretta og generelt utseende. Veldig kule våpen. Men alt for mye run-and-gun, ingen respawn timer, og litt for kaotisk. Er sikkert gøy, men når du dør så fort og ofte at du ikke har mulighet til å spille taktisk, tror ikke jeg levetiden på spillet blir så veldig lang for min del.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...