Gå til innhold

Datakjeden åpner i Lade i morgen (torsdag 20.05), masse tilbud


Anbefalte innlegg

Hei folkens! Tenkte å informere våre trønderske brukere om at Datakjeden åpner på Lade i Haakon VII's Gate 13A. Virker som et par gode tilbud til dem som vil sjekke ut ;)

 

%EF%BF%BDpning%20Lade_epost.jpg

%EF%BF%BDpning%20Lade-2.jpg

%EF%BF%BDpning%20Lade-3.jpg

%EF%BF%BDpning%20Lade-4.jpg

 

Sorry om det ikke er lov med tråder som dette, tenkte bare å informere om noen var interessert! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som nummer 98 i køen under åpningen idag, fikk jeg kjøpt meg to stk Squeezebox Radioer til halv pris idag :new_woot:

 

Jeg vurderte å kjøpe to BenQ G2420HD skjermer til den ene jeg har, for å prøve ut denne eyefinity greia, men det ble det altså ikke. Jeg får nok mer glede av sqeezebox'n, som i skrivende stund presser ut nydelig jazz :thumbup:

 

Jeg tror det var rett under 300 stk som var det idag, jeg så iallfall kølapp nummer 250. Noen andre som var der idag?

Lenke til kommentar

Var innom, og kjøpte meg bare en router og noe minnepinner. Hadde lyst på DiNovo Mini, men den hadde de ikke. Tror det var 220 som var der den første timen.

 

Tror de solgte flere enn 100 skjermer til den prisen, så veldig mange som både skulle ha 1 og 2 skjermer, så kanskje de hadde flere.

Lenke til kommentar

Var innom der da de åpnet. Hørte det var 60 stk ca. som hadde stått der over natta, så laptopene forsvant nok fort. I tillegg virket det som om flere tok med seg flere enn 1 tilbud pr. kunde. Skjermene så det ut til å gå fryktelig mye av ja, mange i køen hadde både en, to og tre skjermer under armen.

 

Endte opp med en Epson skriver og noen minnepenner. Tok med meg en trådløs mus og multimediatastatur da jeg først handlet, var igrunn veldig greie priser på det også, selv om det ikke var tilbudsvarer.

 

Dagens store skuffelse må nok være at det ikke var mer bløtkake igjen da jeg hadde fått med meg mitt og betalt :(

Lenke til kommentar

Hadde nr. 180, og fikk faktisk sikret meg en Netgeat ReadyNAS Duo til godpris. Men ble en del venting. Først ved disken på å få levert ut den, og så i den laannggee køa til kassa.

 

Heldigvis ble det servert boller og brus i køa, så det gikk greit. Ser ut til å bli en bra butikk iallefall. Kommer nok til å dra dit mere vist jeg skal ha noe naps. Mest spent på varebeholdningen deres på komponenter. Fikk ikke akkurat prøvd ut dette i dag.

Lenke til kommentar

Jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte en slik en selv den hadde gjort seg her i heimen sammen med Squeezeboxen og HTPC'n (når den står ferdig. igjen.) På den andre siden kjøpte jeg jo Squeezebox (og en ekstra en som gave) først idag, så jeg hadde ikke fått utnyttet ReadyNAS'n med en gang uansett. Jaja, får kjøpe en slik en senere :thumbup:

Lenke til kommentar

Ingen andre en meg som reagerte på at køsystemet med lappene ikke funka i det hele tatt? Kom vel ca 10:10 og så ingen som delte de ut, folk sa bare at det var en eller annen som gikk rundt og delte ut, men så aldri noe til det. Så ga opp hele greia og kom tilbake rundt 11. Da var køen utenfor gitt seg, men køen inne gikk jo rundt hele butikken så da stakk jeg heller hjem igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...