Gå til innhold

Dere som har en: Er T610 bra? Synspunkter?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får du ikke skaffa en T610 uten suseproblem i dag ? Bestiller jeg en nå får jeg den med suseproblemet ? Det virka vanvittig kjedelig ja, orker ikke noe sus og pes, om SMSen er litt treg så huiter jeg i det, er ikke noe SMS frelst her, men når jeg snakker skal det være god lyd, vil ikke blunde om natta, snakke med noen og det føles som en telefon fra 1950 liksom...

 

Dere skjønner nok poenget. :yes:

Lenke til kommentar

...Telefonen er bra den. Det føles som om du har fått valuta for penga når du holder i den.... I motsetning til nokia, som føles som en kinder-egg overaskelse!

 

Det eneste jeg er litt misfornøyd med er:

 

*Veldig dårlig skjerm i sollys

*elendig bass-gjengivelse i ringetonene

*mangle høytaler

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fikk min T610 i dag, og gud å fornøyd jeg ble :D Kjempemobil, føler jeg får masse for pengene her + at den er nesten halvparten av den sizen til 3650 jeg hadde før ;) SMS skrivingen er jo ikke irriterende ? Hvorfor er det så plagsomt ? Ordene kommer uansett hvor fort du skriver, den henger jo med, iforhold til det jeg trodde liksom S.....vente....O.......vente.N........vente.Y.......... som noen forklarer :roll::shrug:

 

Digg med bluetooth og Music DJ er jø gøy da, har overført mine Cubase/Reason kunnskaper over på mobilen :lol:

Lenke til kommentar

Fikk min i går, og synes den er helt konge....har bare ett problem: skjermen flimrer når tlf'en jobber med noe. F.eks når jeg skifter themes flimrer den hver gang statusbaren flytter seg til høyre. Mildt sagt jævli irriterende. Har snakket med en del andre som sier at deres ikke er sånn. Bytter den i morgen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...