Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-3t93k9

Joda, men jeg synes det er rart at de ikke klarer å matche ca. lik mmr på begge lag, når det er soloq. Tenkte å argumentere med "Og kampene varer jo fort i 30-40 minutter", men husker alle de 44min kampene vi hadde i 3on3 rett før vi kom til 2.2k rating i wow. Pain.

Takk for svar. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kjenner at jeg blir nervøs når jeg ser på nerfs og justeringer som kommer snart i en patch, jeg elsker å spille evelynn å selvfølgelig så nyter jeg jo sjansen til å ha det moro med dfg å snowballe mot non mr resist og vision ward folk i normals.

Men de skal nerfe deathfire graspen + justere ned ap ratioen på ultien, jeg ser for meg et en kombinasjon av begge kommer til å gjøre henne like udugelig som hun var før remaken for å ikke snakke om gjøre ap champs som var avhengig av dfg enda mindre spilt

Lenke til kommentar

jeg hadde kanskje sett for meg noe rundt som å redusere rangen på dfg og kanskje lette litt på ap scalinga igjen ikke 2 store nerfs, det er jo innebygget en oracles i stealthen til eve så med redusert range så hadde du jo sett henne før en kombo ble launchet å med redusert ap scaling så hadde du hatt tid og hp til å reagere raskere når rotation kommer.

Eve i seg selv vil jeg si er balansert, eve med dfg broken.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Hadde en runde i ranked igår, det andre laget hadde en afk cho jungel fra starten av gamet.

Da bestemte vår mid seg for å flame det andre laget, "de sugte", "de hadde ikke sjangs" osv. , endte opp med at han feedet det andre laget og at vi tapte.

Noen som virkelig har det i munnen, men ikke i skills.

Lenke til kommentar

Ezreal fremdeles dugelig, contrary to popular belief. Hørt mange som sier han er "nerfed to the ground", men det er vel samme folka som begynte å spille han etter at PFE skinnet kom ut og som fremdeles suger balle.

Deilig game hvor jeg føler jeg er riktig plassert i forhold til alt og dodger skillshots, Vayne condemn osv. 60 min +- langt game, så nå er det over på CSS.. :p

post-210780-0-05150100-1351386228_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...