Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Høres interessant ut. Det største problemet er at folk faktisk er interesserte og ikke bare sier det. Må ta inn folk som faktisk er der for å spille med andre.

Jepp, akkurat det som er. Så vi kan lage et A- og B-lag basert på W/L og aktivitet. Må bare se an på hva andre sier og gjør.

 

 

Selv er jeg i et par lag nå - men hva med et diskusjon.no-lag for oss som er aktive her? Trenger ikke ta det superseriøst, bare samles noen ganger og ta et par games når vi ikke har bedre å gjøre.

Hadde selv samme tanke, ikke noe dødtsseriøst, så lenge det ikke er halv-funksjonable kontoraper, så er jeg fornøyd.

 

 

Trodde man bare kunne ha 8 jeg? Vi er ihvertfall 7 nå, og det står "Roster Slots: 7 of 8 Filled".

 

Får man flere slots etterhvert? :)

Det Refsa sa. :)

Lenke til kommentar

Har nå fått laget et lag for oss fra Diskusjon.no.

 

Team name: DiskusjonNO(tegn var ikke lov lolol)

Team tag: TDNO

 

Målet er vel egentlig bare å få samlet oss fra dette forumet, og få til et lite community av oss som spiller LoL her. Ranked teamet vil sannsynligvis ikke bli super-seriøst, men mest for at vi skal ha det gøy med hyggelige folk. Ønsker jo tho at man spiller så godt man kan når man først spiller med laget, men vi satser vel ikke på noen topplasseringer.

 

Ingen ELO restriction foreløpig(du må selvfølgelig være lvl 30), men mulig det må endres etterhvert mtp. interesse for dette. Hvis dette skjer kan vi, som sagt tidligere i tråden, lage et første- og andrelag fra forumet her, men atm. kan alle som vil, og føler de kan bidra, joine.

Såeh.. Hvis du er interessert i å ha et par folk å game med når du ellers ikke føler for soloQ eller normals, bare legg til TKC SNORLX ingame, og vi tar en prat der og jeg legger deg mest sannsynlig til i teamet. :)

 

Edit: Dette gjelder West. Har dessverre ikke bruker på East lenger, men noen må gjerne gjøre det samme der hvis de føler for det.

Edit2: TS/VT er et must. Skype kan brukes i nødstilfeller, men vi foretrekker Teamspeak eller Ventrilo.

Endret av SNORLX
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men ser ikke helt poenget i å kunne være 15 stk på et team. Da kan du i teorien queue 3 forskjellige setups samtidig. Er ganske liten vits å ha et team dersom teamet kan spille 2 matcher, og de kan totalbytte alle spillere.

I teorien, ja; noe helt annet i praksis. Jeg vil mene to grupper på 15 stykk per hvor det er "første mann til mølla"-holdning er mer enn nok.

Ha tre lag på 5 stykk per vil bare begrense deg med å spille bare med disse 5, og hvis bare én er offline, så kan du ikke spille med det ranked team-et.

Jeg vil mene dette er den mest gunstige måten å gjøre det på.

Endret av _NympH
Lenke til kommentar

Vil forøvrig anbefale alle her inne å joine diskusjon.no-kanalen ingame. Den var ganske så stor før splitten men etterpå har folk i channelen krympet betraktelig og det er svært få der atm.

Brukes hovedsaklig til å søke duo/premade-partnere, eller bare folk til å trolle i normalgames.

 

Hvordan joine chat:

1. "Chat"-merket nede til høyre, under vennelisten din og ved siden av venne-knappen.

2. Skriv inn "diskusjon.no"

3. Trykk på ENTER eller den fine lupen som du også finner ved siden av tekstboksen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Melder meg opp på den her. Har en 10-slots teamspeak3 server som ligger i stockholm med bra kvalitet. Jeg blir gjerne med i laget, heter HotfixGuru ingame. Vi er allerede 5-6 som bruker den, så det er viktig at de som får tilgang, kun får tilgang når kamper blir spilt. Det blir derfor ingen "henge-channel", da den blir brukt hele dagen av oss. Eventuelt kan jeg gi rights til en av de mer aktive spillerne i diskusjon.no sitt lag, som skal få lov til å holde orden.

Det var nå ihvertfall mitt tilbud. Og.. Sign meg opp på lag!

 

EDIT: Er i bergen i helga, men kommer hjem på søndag kveld.

 

EDIT: Snorlx, du har meg på friendslist ingame. Jeg er forresten litt interessert i å prøve å møte laget ditt med våres, for å sjekke forskjell på 1200ELO (vi spiller jo aldri ranked, er alltid en som mangler selvom vi er 3 som er pålogga HELE kvelden..) Men vi kommer alltid i tid til arrangerte kamper. (Og vi stompa jo det første laget i LON turneringa, og ble stompa av det andre)

Endret av Slettet-3t93k9
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...