Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Har ikke spillt mot Cass enda, men er bare lvl 14 så der ligger sikkert grunnen.

 

Finnes det muligheter for jungling før lvl 30 og gode runes / masteries? Kan tro at warwick kan funke før, men det blir nok fortsatt veldig mye rot og vanskeligere enn om man var lvl 30. Evt tips til hvordan man skal gjøre det om man i hovedsak kjører premades som kan hjelpe til om nødvendig.

 

Synes det går litt for tregt framover i levlene..

 

------

Og har forresten rundt 7k IP som kan jeg begynne å bruke på runes allerede nå. (om jeg i det hele tatt får kjøpt t3 runes), kan noen gi meg en rask guide til 3 forskjellige runepages som skal funke for det aller meste? Tenker liksom på AD/ AP carry og tank eller jungle runer. Tenkte på å kjøpe en del juleruner, men usikker på om de varer året ut.

Endret av Gaarulf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har begynt å spille en del tanks for tiden, da det er absolutt ingen andre som gjør det. Har Amumu, Malhpite og Rammus, men liker personlig Rammus og Malphite best. Rammus er ikke like god å spille early game, men etter laningfasen så funker det som smør. Amumu spiller jeg nesten kun om det er premades, da det finnes få folk i spillet som skjønner at man må gå på når jeg stunner hele laget. Malphite funker både som dps og tank, og har etter min mening en mye bedre intiate.

Lenke til kommentar

Rammus er jævlig god tank! :)

 

Mordekaiser blir en god tank, siden du får muligheten får å farme minions ganske god med E spellen er det vel :) så du tjener bra med penger!

 

Så har du jo ultien hans , som gjør at du kan sende "bitchen" på tårnet :)

 

Funker jævlig bra, hvis du får tanken dems i endgame med 400 i armor..

Lenke til kommentar

Fiddles er fun times jepp! Men er det ikke E som er Dark Wind? Jeg pleier i hvertfall å følge opp R med Dark Wind, Terror og så Drain. Da er det mindre sjangse for at noen stunner deg så de kan løpe unna.

 

Fun moment som fiddle: Var ute å last hitta minions og harassa litt med Dark Wind, overextenda uten andre teammates i nærheten, ble truffet av crowd conrol og fokusert av 4 stk. Syntes synd på Annie som kom litt for nære. 1 Drain tok livet av henne. Kan tenke meg jeg kunne greid å drepe 2-3 stk hadde jeg hatt tid til å sette opp ulti. Rakk kun Drain, but poor poor annie. Drain var alt som trengtes. xD

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...