Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hva er det her? (kviseliknende sak)


vonLime

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå skal det nevnes at det ble brukt blits, så ble ekstra, ekstra bleik. Men er ganske ille ja. Er litt brun i ansiktet og på armene etter å ha tusla rundt i sola på jobb, men på beina er jeg kvit som en nordmann skal være. Hehe :)

 

BTW, blir en bleikere av å spille enn å gjøre andre ting på vinteren? :p

Endret av vonLime
Lenke til kommentar

Det er en kjent sak at gaming påvirker blodet slik at det trekker inn i beinet. Dette er noe kroppen gjør automatisk, da man sjelden bruker beinene mens man spiller og fordi kroppen sparer energi så man kan holde på lenger. Derav blekheten. Kremt. :whistle:

 

Ser ut som en kvise/betent hårsekk det der. Om det er et hår som stikker ut av kvisa kan du prøve å nappe det ut. Ellers så tror jeg ikke at det er så veldig farlig. :)

Lenke til kommentar

Har hatt nokon på armen, å det verker faen meg når eg klemmer dei ut. Det er ikkje sånn godt som ein skulle tru det kjem til å vere. Men ikkje bekymre deg du! Går nok greitt :)

 

Hahahha ^^

 

Men fra spøk til revolver. Hadde en slik på låret selv. Klarte ikke å gå engang! Jævla kvisetull :p

Lenke til kommentar
Gjest bruker-141017

Du skal være glad for at du poppa den, stol på meg.

 

Fikk 2 sånne, en på hvert bein, helt samtidig, og de var akuratt likt plassert på begge beina, litt creepy :p Tilfeldigheter </3

 

Men hvertfall, jeg lot de være, så vokste de, og så ikke lenger ut som kviser, den gule saken forsvant, og ble bare noe hovent faenskap som var blått og rødt og stakk langt ut av beinet, steinhard, og vondt som bare juling.

 

Viste den til bestemor mens Onkel var der, bror og bestefar holdt meg fast i en stol, mens Onkel henta kniv og lighter, brant kniven, kutta opp jævelskapen og klemte og klemte og pressa og dro over den mens han pressa, det var helt jævlig, det vondeste jeg har kjent, _noensinne_.

 

Den var u-utholdelig vond bare jeg tok på den før den ble tatt vekk, og da kan man tenke seg når den blir pressa på i 5 minutter.

 

Var jo sikkert en liter gugge der også da :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...