Gå til innhold

spill med triste historier


Anbefalte innlegg

leter etter spill som har en veldig bra historie som helst bør være litt trist og dyster. Ala metal gear solid, final fantasy eller prakt eksemplet Silent Hill 2.

har spillt gjennom alle MGS, FF og SH spilla og har funnet ut at jeg virkelig elsker historien i SH2. noen som vet om noen spill med "sad love stories" ala SH2?

bør være en historie du blir veldig engasjert i.

 

btw. fruen som vil spille men hun har allerede spillt gjennom mine favoritter så leter etter flere :p

Endret av Timmeyh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Planescape: Torment er et spill med en veldig bra historie, og ikke nødvendigvis den hyggeligste. Det er et litt eldre rollespill, men du kan få tak i en mod som oppdaterer grafikken, og da blir spillet helt nydelig. (google planescrape widescreen mod)

 

Hvis rollespill faller i smak er kanskje også Dragon Age noe? Der kan du ha noen love affairs med folkene i følget ditt.

Lenke til kommentar

Jeg anbefaler Dragon Age på det sterkeste, både for kvinner og menn. Storylinen er engasjerende og bra og du har mange valgmuligheter både historiemessig og med dine kompanjonger. Personlig satt jeg og gråt med kjærlighetssorg da jeg gjorde noen dumme valg og "elskeren" min slo opp med meg. Så dette er definitivt engasjerende. Spilte vel igjennom på rundt to dager med ganske intensiv spilling.

 

Kan jo også anbefale Mass Effect 1 og 2. Disse er også fra Bioware, noe som for meg er synonymt med bra historie og flere netter med intens spilling. ME1 kjøpte jeg her om dagen på ICA maxi for 39 kr, så man kan ikke klage på det er dyrt heller. :thumbup:

Lenke til kommentar

Fallout 3 og Bioshock serien er fantastisk. Spillene viser føleleser og ødeleggelse samt en veldog trist historie. Selv mener jeg at Fallout 3 har en av de sterkeste historiene av de spillene jeg har spilt. Spillet er også veldig fritt og du kan gjøre hva du vil. Den dystre stemmningen kommer så godt frem at du nesten lever deg inn i den. Anbefaler og ta en titt på det samt Bioshock serien :thumbup:

Lenke til kommentar

Lost Odyssey er veldig trist, da hovedsakelig de "drømmene" du får lese nå og da, hovedhistorien er ikke like ille... Den har sine tider da.

 

Breath of Fire V: Dragon Quarter har en ganske fin og deprimerende historie. Anbefales på det varmeste.

 

Persona 3 sitt tema er død, så det er også trist til tider.

Lenke til kommentar

ICO syntes jeg har en utrolig fin stemning over hele spillet. Handler om en liten gutt som skal finne veien ut av et slott sammen med ei litt eldre jente. Det blir en del puzzles å løse.

 

Shadow of the Colossus er et mektig fint spill. En del dystre scener og småtrist historie, tragisk er vel et ord jeg kan beskrive historien. Samme stil som ICO, bare denne er det mer action i!

 

Lost Oddysey (xbox 360) er jeg veldig enig i, men en burde være glad i å lese for å "sette pris" på spillet. Uheldigvis fikk jeg vite at mange av spill-kopiene er glitchet/ødelagt. Jeg kommer meg ikke til Gran Staff i Disc 4, da henger alt seg opp. =(

 

Grandia (PS1) er et supert rollespill. Den har sine dystre og triste stunder. Historien er søt som bare det og musikken er stort sett fantastisk og stemningsfull.

 

Eternal Sonata (360) er kanskje noe å tenke på. Hele greia er stort sett deprimerende. Jeg likte ikke dette spillet, men det er det mange andre som gjør. Historien og karakterene var uinteressante for meg. Jeg likte det med å inkludere Chopin, men det fungerte ikke helt syntes jeg.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Bioshock 1 og 2 er absolutt å anbefale, mørke å dystre historier i undervannsverdenen Rapture.

Endret av Slettet+981287349
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...