Gå til innhold

Hjelp til jobbintervju


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har nylig fått en innkalling til intervju på elkjøp. Har lite erfaring med jobbintervju i det hele tatt. Har ikke lyst å komme frem på intervju også bli overrasket over spørsmålene jeg får, også bare sitte der og ikke si noe :whistle: Til dere som allerede har erfaring fra intervju så hadde vært greit å si hva man skal ta med, spesielt for butikk jobb. Intervjuet er imorgen så hadde vært greit å få svar så fort som mulig :)

 

Har tidligere gått vg1 elektro men har ingen planer med å fortsette med det, det står jo på cv og, er det noe relevant å ta opp på intervjuet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du burde ha med papirer som kan dokumentere det du har skrevet på CVen din, dette vil gjerne da være vitnemål/karakterutskrifter, attester fra tideligere arbeidsforhold og eventuelt annen dokumentasjon som kan være relevant. Er også en fordel å ha med et eget eksemplar av søknaden og CVen som ble sendt inn slik at du har noe å se på dersom man ikke helt husker hva man har skrevet.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt jobbintervju med Elkjøp flere ganger, med forskjellig daglig leder hver gang. Hver gang har jeg hatt med meg karakterene fra videregående skole, men ingen av gangene har de vært interessert i å se på disse, men kun hatt fokus på opptreden og personlig væremåte.

Ja men at man tar de med viser jo at man har litt orden :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...