Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Joa, hadde det ikke vært for at mer eller mindre alle som skal henger sammen på fritiden og ellers. Det er ikke det at det er mitt ansvar, men det krever faktisk to for dans. Jeg kan ikke snakke om mine interesser, som er meget snevre og heller ikke frivillig, om ingen har like interesser.

Ikke tror jeg et fravær av oppmøte ville bli savnet heller, så det er hele tiden et pes og mas for min del.

 

Jeg vet ikke hva jeg liker..

Tror ikke like interesser er noe du trenger å bekymre deg over når det kommer til sosialisering. Ordene du sier står for under 10% av kommunikasjonen, resten kommer av slikt som tone og kroppsspråk, så akkurat hva du sier har egentlig ikke så mye å si. Men ja, det å bare prate hva enn som kommer opp er ikke alltids like lett. Tror noe av det viktigste er å sosialisere seg med en gang på festen, og ikke sitte for seg selv da det bare fører til at man tenker for mye.

 

EDIT: En video av Tyler (lærer opp folk i sjekking) som tar for seg det å snakke.

 

http://www.youtube.com/watch?v=7qsaxJCvahA&list=UUD4xqm6vJ3K4ntppsE1jL4g&index=5

Endret av Kun10kr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enda verre. Ordene kan jeg i det minste styre.

Og det er ikke første gangen, men jeg kan ikke se det positive ved å være der.

Verre? Er ikke det ganske befriende egentlig? Da man ikke trenger å tenke på at det man sier er "bra nok", og i stedet slippe seg løs. Men greier du ikke å se på festen som positiv vil den nok heller ikke bli det. Må skjønner jeg sånn sett ikke, hvorfor du på forhånd skal bestemme deg for at festen ikke kommer til å være positiv. Ta kvelden i små skritt. Dra på festen uten å lage noe bilde av hvordan den skal være (som i din signatur "To define is to limit."), snakk til den første personen du møter når du har kommet inn, og se hva som skjer.

 

Vi får nå se. Hadde vært hyggelig å bli snakket til, noe som ikke skjer så ofte.

Du er nok ikke den eneste som tenker at det hadde vært hyggelig å bli snakket til, men om alle tenker at det hadde vært hyggelig uten å gjøre noe med det, vil ikke noe heller skje.

Lenke til kommentar

 

 

Vil du si hva du skal eller gi et lite hint om det? :)

vel, har ikke turt å gå til psykolog enda så er ikke det. Øynene mine er hovne, ser ut som jeg har blitt slått ned, vært sånn i 2mnd. Legen antydet at det må skjæres vekk. Blir nok pirat i sommer :p men da skal jeg ha sykemelding altså :p
Lenke til kommentar

Joda, gikk som forventet.

En overfladisk tale her, ikke noe nærmere vennskap der.

 

Jeg skjønner meg ikke på samtaler..

du fikk kanskje trent litt? På å snakke med folk. Jeg har begynt å trene på dette selv. Nå prøver jeg å si noe mer en hei. Følger opp med ett spm eller kommenterer noe aktuelt. Vet ikke helt hvor du ligger sånn sett, men for meg funker dette bra.
Lenke til kommentar

Trent litt?

Føles mer som alle andre har sine interne runkesirkler hvor jeg desperat prøver å åpne for andre hvor ikke trenger det. Kommenterer her og der..

Det verste er, jentene. Jeg føler ikke nødvendigvis at jeg får noen tilknytning til de, men når jeg faktisk får inn et ord, føler jeg en overveldene interesse. Som fort tar slutt med en gang de snakker 'bedre' til en annen. Og jeg får da følelsen til at alle er billige høl, eller høytidelige dronninger.

 

Fuck mellomting.

Lenke til kommentar

Jeg kjenner til det problemet. For meg løser det seg ofte etter 2-3 dager og jeg håper det vil gjøre det for deg også. Om det er innenfor arkeologi, filosofi eller religionsvitenskap kan det være at jeg kan gi litt hjelp om du ønsker det over PM.

 

-Deluze

Lenke til kommentar

Jeg kjenner til det problemet. For meg løser det seg ofte etter 2-3 dager og jeg håper det vil gjøre det for deg også. Om det er innenfor arkeologi, filosofi eller religionsvitenskap kan det være at jeg kan gi litt hjelp om du ønsker det over PM.

 

-Deluze

 

Close, but no sigar. Sammenlignende politikk. :p Satser på det løser seg når fristen kommer nærmere og jeg innser at jeg faktisk må skrive noe.

 

Jeg har heldigvis fått lest noen timer da, så jeg begynner jo å kunne noe av temaet... Anonym poster: d48d1c37c03ee0f9594eff8e8d666d7b

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...