Gå til innhold

Trenger hjelp med hår, trenger svar ASAP : )


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen. Jeg er en ung gutt som virkelig sliter med håret mitt.

 

Før jeg begynner, vil jeg bare si at jeg ikke vil ha noen som kjefter på om jeg er wannabee fjortiss eller om håret mitt er stygt, fordi jeg trenger virkelig hjelp.

 

Hver morgen bruker jeg en rettetang og retter ut håret mitt, på grunn av ekstreme krøller. Jeg vil også si at jeg har en virvel i i luggen min som gjør det litt vanskelig å style. Så bruker jeg D:FI D:Struct og tar det i håret mitt. Problemet mitt er att voksen alltid går ut av håret, mens alle andre på skolen og i nærmiljøet har så fettete hår osv. Jeg vet at det ikke er på grunn av voksen, fordi jeg driver og bruker Renati Strong hold, som mange andre også gjør. Det SER ut som om jeg har mye voks i håret, men jeg har ikke det. Og når vi bruker spray så blir det som gele og fryser helt till. Jeg vil ha fett hår, att det virkelig føles som om man har voks i håret, og at det ikke detter ut.

 

Her er ett bilde av meg:

 

http://i42.tinypic.com/xpq9e.jpg

 

Hvis noen her kan si meg hvordan jeg skal forberede og style håret mitt, tusen, tusen takk : )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, hadde samme problem som deg (har det fortsatt som 33 åring) og det er rett og slett at håret lever sitt eget liv.

Jeg måtte drastisk til verks og brukte blandt annet et merke som ble kalt Super-Glue som var det dessidert sterkeste produkte jeg kunne få tak i, resultatet var at håret varte en liten time mer enn med annet voks.

 

Du bør prøve et voks-Gel produkt, eller voks-leire produkt, dette har fungert greit til meg.

Lenke til kommentar

Har hørt dårlige ting om DAX :D D:FI er jo bra, man kan vel bruke den? Men en ting jeg glemte å si. Før når jeg var hos frisøren, og når hun klippte meg, pleide hun å style håret mitt også. Og da ble det ganske så fett og sånt. Kanskje jeg styler håret feil?

Lenke til kommentar

For det første kan jeg love deg at det ser utrolig mye bedre ut når håret ser naturlig ut, enn fettete :)

For det andre, hvis du har så mye problemer med hold, er jeg usikker på at det finnes en mellomting mellom langvarig og kortvarig hold. Dax er ikke så slitsomt å få ut, i min fjortisperiode brukte jeg dax, og jeg fikk bort alt i en dusj med Zalo.

Endret av SML
Lenke til kommentar

Hmm, jeg tror faktiskt att jeg skal gi Dax en sjanse. Hvilken Dax skal jeg bruke da? Jeg skjønner at folk hater liksom sånn stil, og jeg hater egentlig å gjøre masse ting med hvordan jeg ser ut, men for å ikke bli en utstøtt så må man se bra ut.

Men det ser jo ikke bra ut. Du kan fortsatt få en lik frisyre som disse PJ-ene, uten at håret ditt trenger å være helt glinsende pga. all hårvoksen\geleen. Håret blir veldig fettete, og det ser absolutt ikke bra ut. Bra for hodebunnen din er det heller ikke.

 

Renati er ikke vanskelig å få tak i. I alle frisørsallonger jeg har vært i, har de Renati.

Endret av Vertical^
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...