Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Styling Passat 3B 1997


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dekka var bra dyre da ! :p Tror det var 10k per sett (vinter/sommer), så håper det går ann å få felger uten dekk og da blir det sikkert billigere.

 

Noen linker til VW felger uten dekk?

 

Grillen nederst er nesten den samme som den i midten da tror jeg... Det som er viktig er disse alu-linjene som går vannrett (ca. 6 linjer).

Lenke til kommentar

Jepp, men den øverste grillen til høyre er med emblemet. Og jeg syntes det er 10 ganger penere med emblem der. Grillene ser like ut utenom emblemet. Er mulig det er et sort emblem og at vi ikke ser det på det lille bildet, men den første var best i mine øyne.

 

Her har du noen felger som passer din bil. Vet ikke størrelsen du har nå, men bare se. Kunne dessverre ikke finne de felgene du la ut tidligere her, som kanskje er finere da de liksom er originale.

Lenke til kommentar

Nei du har ikke angel- eller devillights fra før. Hele lyktehuset følger med her, slik at du bytter ut hele lykta. I praksis så er dette her et lyktesett + xenon sett (overgang/relè og xenonperær).

 

Samme form som de orginale. Det er bare at glasset er helt klart, samt et litt annet layout innvedig).

Endret av mx1000
Lenke til kommentar

Mange her snakket om vasking og polering, men har dere noen mer spesifikke råd?

Kan se på lakken hvordan det ser ut med dette bildet:

Det ser ut til at bilen din er veldig matt i lakken, så den kan nok bli betydelig bedre og blankere enn dette. Det ser også ut til at bilen din er full av såkalte "vaskeriper" eller "swirls" som det heter.

 

Eneste måten å fjerne dette på er å kjøpe deg en polermaskin (roterende) og skikkelig polish. Etter poleringen så vokser du bilen.

 

Alternativt kan du levere bilen din inn til ett profesjonelt bilpleiefirma (ikke ett kebabfirma som ligger langs veien som lover gull og grønne skoger)

 

Det koster vel rundt 3-4.000 for FULL pakke og jeg skal love deg at bilen din kommer til å se nesten ut som ny.

Da snakker vi altså motorvask/felgvask/bilvask/polering/voksing/innvendig rens etc stc.

 

Er sikker på at bilen din kommer til å stige tilsvarende i verdi etter en slik konservering i forhold til slik den er nå. Sleng på noen fine felger og lakker den helt ned (kun det svarte) så får du en veldig pen bil, og kanskje den peneste passaten i gata!

 

Ville heller brukt penger på dette, enn masse annet tull.

 

Jeg får min bil til mandagen (splitter ny) og denne har jeg allerede bestillt time til hos Iseveien Bilpleie i Østfold. Koster meg 3.000,- for en såkalt nybil konservering. Da blir lakken korrigert (for faktisk så er ikke en nylakkert bil perfekt) og forseglet, sammtidig blir interiøret satt inn med en slags konservering, slik at ikke kaffesøl trekker seg inn og lager flekker.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hei.

 

Har samme bil deg, bare rød :D fine biler spess når en får "stylet" litt.

 

som mange nevner her så kan du jo slenge på nye felger, lykter, emblem fri grill og klare side blinklys feks.

Har sjøl de lyktene som en her tidligere i tråden siktet til men uten xenon, løfter fronten betydelig sammen med en emblem fri grill! syntes jeg da. Og om du skal ha spoiler, ikke gå for en japse spoiler, heller sett på en liten m3 list, har planer om det sjøl. Da vil du få en "clean" look på bilen og ikke noe overstylet noe.

 

ting jeg har på bilen er: facelift lykter, emblemfri grill, nye felger på vei(brock b1) og senkesett blir vel også snart kjøpt inn.

Endret av UGP
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...