Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det er ikke sjeldent jeg spiller på servere med 64 spillere der det ikke kunne falle noen inn å flanke e.l; de bare fortsetter å prøve å komme seg frem der det er mest folk. Iblant virker det som om mesteparten av laget kun vil være kanonføde :!: Men en bra squad kan gjøre underverker.

Lenke til kommentar

ER noe drit når man flanker noen, og når man er på vei rundt fienden spawner en apekatt på deg som skyter på alt han ser. Jeg var på vei bak noen på Tehram Highway, skulle cappe flagget ved Gas Station. Der skulle jeg komme meg skikkelig på plass før jeg starta å skyte fienden som var veldig opptatt med andre ting enn å se meg. Jeg tagga kostant så de ble skutt på av resten av laget. Han mongon som spawna på meg løp rett mot fienden og fikk med seg kanskje en eller 2. Daua og fikk en 5-6 stk til å se mot meg og løpe den veien. Drit.

Endret av Mammakamelen
Lenke til kommentar

Indeed. Den krever minst tid for å få feelingen på hvor man har helikopteret. Det vanskeligste helikopteret å ha kontroll over er Viper'n IMO. Om man ikke passer 100% på hekter man veldig fort halen fast i noe. Såklart vinner jo Little Birden på størrelsen da den kan presse seg inn over alt. Kjipt at rocket podsa på den gjør at den ikke kommer seg inn i containere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...