Gå til innhold

lette og billige achivements (xbox 360)


larss 2

Anbefalte innlegg

Amped 3 er lett å fikse 1000 på. Historien og en liten tur i hver av bakkene er nok til ca 800 poeng, og det er veldig fort gjort. 2 achievements som tar litt tid (medalje og gull på alt), men det krever ikke mye trening. Det er også billig og kult, men det er noen år gammelt, så kanskje ikke så lett å få tak i lenger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Anbefaler Worms (det første), Cloning Clyde og Prince of Persia på marketplace for achievements. Knallspill alle tre, og enkle 200/200. Man må jo kose seg når man skaffer achievements og.

 

Sliter skikkelig med Street Fighter og UMK3. Bah! Skulle aldri kjøpt dei, men så er det jo kjekt å denge kompisa i dei.

Lenke til kommentar

Kjøper dere spill for og få gamerpoints?

Hva tjener man på det? Status? :!:

 

Det er en hobby, rett og slett. Akkurat som noen samler på frimerker, samler jeg på achievements. Noen liker å fiske, og bruker masse penger på det, jeg liker å spille (og mye annet så klart), og bruker pengene mine på dét.

 

Jeg får stadig vekk kommentarer fra andre spillere som sier de er imponert over gamerscoren min, så ja, du kan si det gir en viss status, men det er ikke derfor jeg gjør det :)

Lenke til kommentar

Når det er så enkelt å jukse med å skrive inn gamerscore på hdd for de spilla som har vært i dvdspilleren så er vel det fristende for achievmentshorene rundt omkring?

 

det fins jo de som presterer å skrive inn gamerscore for spill de aldri har spilt og da er det jo enkelt for microsoft å luke de ut.

Det fins vel ingen som er tatt bortsett fra de siste jeg nevnte?

Endret av 530XD
Lenke til kommentar

Joda, finnes flere som er tatt. Det er veldig usannsynlig at man klarer 1000 G på 3 minutter i spill som for andre tar flere dager og uker. De går etter tidsaspekt også. I tillegg til i enkelte tilfeller rekkefølgen på achievements.

 

Vet blandt annet om en sak der en fyr i Guitar Hero 3 hadde fått achievementet for å klare TTFAF før han hadde en note-streak på 500 eller noe i den duren... han ble tatt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...