Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

gratis ja! Min bror gjorde det nettopp. Det er også gratis etablering hos Netcom i sommer. Regner med at jeg kommer til å slå til i løpet av de kommende ukene hvertfall! De har den jo ikke inne på lager atm så det haster ikke

 

 

Den er jo ikke operetørlåst heller, så har man tid til å vente, så kan man jo bare bare slå til, fordi du slipper å ringe for å få unlock også

Lenke til kommentar

Hadde en litt skremmende opplevelse med Desiren i dag. Er på bussen, og sitter som vanlig og surfer. Plutselig kommer det en høyfrekvent og langvarig pipelyd. Wtf tenker jeg. Så kommer det opp en boks på skjermen der ok er eneste alternativ. Din tid er snart over, sto det der.

Er vel noe program du har installert som ville tulle litt med deg. Sjekk comments på alle program?

Lenke til kommentar

Kjører OpenDesire fra XDA, men den bugger mye. En del bakgrunnsprosesser som bruker mye batteri.

 

Anbefales ikke hvis du kjører exchange i alle fall. Mailappen har spist halve batteriet mitt når jeg ser på batteribruk.

Bruker ikke Exchange. Var skuffet over MoDaCo-ROMen, fikk FC (force close) på halvparten av standard-appsene (Meldings-app, browser, dialer fungerte ikke etc). Var nesten klar til å gå tilbake til 2.1, men tenkte at jeg skulle prøve DeFrost først. Og det er et HAV av forskjell, DeFrost fungerer strålende. Lynkjapp, ingen bugs, ingen FCing, norsk ordbok fungerer uproblematisk osv. Anbefales!

Lenke til kommentar

-Som den DUSTEN jeg er, tok jeg med meg Desiren min på ferie til Hellas. Og den ble så klart stjålet, så nå sitter jeg her (er hjemme igjen nå) uten... :(

 

Hadde egentlig tenkt å ta med den gamle SE telefonen isteden, men neida... :roll:

 

Uansett: Jeg hadde Lookout installert på den, men jeg hadde jo vært så lur å lage et passord jeg ikke kunne huske da jeg var der nede, så jeg fikk ikke brukt det for sporing etc.

Men vedkommende som tok telefonen slo den uansett av med en gang (prøvde å ringe den ca. et kvarter etter at jeg oppdaget at den var borte, og den var avslått allerede), og satte antagelig med en gang sitt eget SIM-kort i den.

 

Det jeg lurer på er om Lookout kun har kontakt med telefonen via SIM-kortet, eller om det er selve telefonen på en måte, slik at jeg kan spore den etc. selv om det nå sitter et annet SIM-kort der? Har prøvd å 'locate' den nå, men det går ikke. Men det kan jo også være fordi GPS er slått av for øyeblikket.

 

Jeg innser jo at telefonen er tapt, men det hadde vært kjekt å ødelegge for den som stjal den, se omtrent hvor den havnet, pluss å kanskje kunne ta backup fra den og wipe den.

 

Noen som vet noe om dette?

 

PS: Nummeret ble så klart sperret så fort det lot seg gjøre.

Lenke til kommentar

Apropo: Går de ikke an å sette telefonkode på telefonen?

 

På min SE hadde eg først pinkode til simkortet for å sperre muligheten for bruk der, så hadde eg en telefonkode slik at telefonen var ubrukelig om de satte i sitt eget kort. Har leitet litt, men finner ikke den muligheten....

 

Vet man kan sette et opplåsningsmønster, men det er heller ikke interressant, for det blir for mye arbeid hver gang eg skal låse opp skjermen. Men ville hatt et passord når eg har slått av mobilen.

Lenke til kommentar

Det frustrerer meg veldig at ingen i denne eller den andre tråden ang oppdatering to Desire, ikke skrev at oppdateringen sletter alt som har med oppsett av arbeidsflatene...

 

Nå må alt settes opp på nytt, og jeg var ikke forberedt på det, så husker ikke oppsettet...

 

jarle

 

Hvilken oppdatering er dette snakk om?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...