Gå til innhold

HTC Legend, den lekreste Android telefonen?


Anbefalte innlegg

Har akkurat mottatt min lille koseklump også og førsteinntrykket er foreløpig veldig bra. Jeg har dog aldri eid en lignende telefon før, så føler meg litt som ei bestemor på 80 her jeg sitter og myser.

 

En ting: Den registrerer ikke minnekortet? Hva gjør jeg feil? Foreløpig har jeg bare det som fulgte med.

 

minnekortet sitter vel feil vei ... gjorde same feil :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-XHLacM

Det er godt mulig du må formatere minnekortet etter at det er satt inn i telefonen. Dette måtte jeg gjøre under instillinger på "SD-kort og lagring".

Lenke til kommentar

Prøvde å få tak i en ekstra datakabel når jeg var ute å handlet i dag, det var lettere sagt enn gjort.

Clas Ohlson hadde ikke, og heller ikke de to mobilbutikkene hadde noe. Det nærmeste jeg kom var en lader, men det var ikke helt det jeg var ute etter.

 

Er virkelig den kontaktstandarden HTC bruker på disse telefonene så ny?

 

Nei. Den kalles micro-usb og er en universell standard, mer og mer utbredt som standard lade/data kabel på telefoner. Fåes kjøpt f.eks her.. Mini og micro USB standarden ble lansert i 2007 afaik.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Jeg vet det er en standard som er universell på flere telefoner, men det jeg syntes var litt rart var at den ikke var mulig å få tak i det over disk.

Lenke til kommentar

Fikk til det med minnekortet. Viste seg at jeg måtte ta ut batteriet for å få minnekortet helt inn. Klønete av meg.

 

Er et par andre ting jeg ennå ikke har forstått meg på. Blant annet har ikke synkroniseringen fra facebook gått helt optimalt. En del av kontaktene mine som er på facebook(med nummer) har åpenbart ikke blitt synkronisert. Derfor lurer jeg på: Er det mulig å manuelt synkronisere en kontakt med en facebookvenn? Eventuelt: Går det an å manuelt legge til bilde? Jeg har fikla litt fram og tilbake, googla litt her og der, men det som kommer opp på google fungerer ikke. Tips?

 

Og: Bokmerkerewidgeten. Går det ikke an å fjerne bokmerker? Og hva med å redigere rekkefølgen på bokmerkene, slik at jeg får de jeg bruker mest øverst?

 

For en fantastisk liten sak. Synd den har litt dårlig batteritid.

Lenke til kommentar

er det mulig å ha språket på telefonen på engelsk, men også ha norsk ordbok?

 

Jeg kan ikke velge norsk ordbok i det hele tatt på min Legend, samme om jeg stiller inn norsk eller engelsk menyspråk. Sendte mail til HTC om dette, men kundebehandleren forsto faktisk ikke hva jeg mente i det hele tatt, fikk bare beskjed om å holde knappene lenge inn for å få æøå, selv etter å ha forklart veldig nøye hva det var snakk om.

 

Virker som dette er et problem med mange nordiske Legend-er, i følge et svensk forum. Nordiske ordbøker er utelatt ved en feil, skrev de der.

 

Anbefaler alle some mangler norsk ordbok å laste ned Scandinavian keyboard fra market.

Lenke til kommentar

jeg fikk norsk ordbok ved å bare velge norsk telefonspråk. Når jeg går inn på innstillinger inni meldinger for å sette opp språk er engelsk det eneste valget jeg har, men når telefonspråket er satt til norsk er engelsk ikke huket av. Hvis jeg slår på engelsk tastatur her er jeg nødt til å sette telefonen over på et annet språk for så å sette tilbake itl norsk for å få den norske ordboken på.

 

men jeg skal sjekke ut "scandinavian keyboard".. :)

Lenke til kommentar

Har nå lekt meg en stund med min Legend, og er meget fornøyd så langt. Batteritiden er etter min erfaring på rundt 1,5 dag med det jeg vil kalle "ganske mye bruk", men så prøver jeg å holde wifi/gprs-bruken til et minimum når det ikke trengs. Syns i utgangspunktet løsningen med at kontakter/telefonbok viser alle kontakter du har i de sosiale mediene du har lagt inn var dårlig, men med en gang jeg fant ut hvordan jeg lenket de sammen ble jeg mer positiv. Problemet med norsk ordbok/tasteoppsett som flere her har opplevd har jeg selv ikke erfart,så det er tydeligvis et problem som ikke gjelder alle legends. Det er vel de sentrale punktene jeg kommer på i farten; alt i alt en flott telefon!

Lenke til kommentar

Jeg kunne da sverget på at jeg kunne zoome med å dra to fingre fra hverandre i standardbrowseren, men nå klarer jeg det altså ikke. Noen som vet hva som kan være galt? :/

EDIT: fungerte etter at jeg restartet mobilen. Pussig.

 

Det er nok htc sin nye anti-klå funksjon som slår inn :) godt at det løste seg!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...