Gå til innhold

HTC Legend, den lekreste Android telefonen?


Anbefalte innlegg

Fikk akkurat min Legend, og er veldig fornøyd! Men er et par ting som er litt underlige.

 

For det første er det ikke lagt inn norsk tastaturspråk. Kan bare velge engelsk. Klarer meg foreløpig med Scandinavian keyboard, men vil ha mulighet til å bruke det innebygde tastaturet også. Har dere andre norsk ordbok?

 

For det andre finner jeg ikke lenger muligheten til å kun synkronisere enkelte grupper av Gmail-kontakter. Er det noe jeg har gått glipp av?

 

Har også sett noen screenshots fra android 2.1 der man kan velge mellom "manual sync", "wifi only" og "3G/Wifi". Men dette finner jeg ikke på telefonen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Feh: Har du sett under batteribruk, der hvor det står Android System? Hvis du trykker inn her så står det øverst med mørk skrift "Batteri brukt av applikasjoner som ikke kjøres"...

 

"...som IKKE kjøres"??? På min telefon bruker Android-system 29% av alt batteri. Og hvis dette er applikasjoner som IKKE kjøres, hvordan kan de da bruke batteri?

 

Litt forvirret... :p

Lenke til kommentar

tapper muligens programmer som står idle, strøm? det er jo ikke noen enkel måte å skru av appsa orntli. merker meg jo at jeg ofte kommer tilbake til der jeg sist var hvis jeg stenger applikasjonen med home-knappen. aller verst er Wimp, som rusler og går selv om jeg lukker det via applikasjonsinnstillingsgreia. er det jeg som har gått glipp av noe, eller har andre merka det samme?

Endret av SvadaVon
Lenke til kommentar

Hm, er det andre enn meg som opplever svært lav lyd fra youtube applikasjonen? Spill, ringetoner o.l er jo vanvittig høyt når de går på fullt volum, men med youtube appen har jeg store problemer med å høre lyden hvis det er en del bakgrunnsstøy, f.eks utendørs (og nei, jeg holder ikke foran høyttaleren..).

 

Etter noen dagers bruk nå så må jeg bare si jeg liker den bedre og bedre. Den føles rett og slett ikke solid ut, den føles ekstremt solid. Mer enn noen annen telefon jeg har hatt i hånden. Jeg har aldri brukt andriod telefoner før, men brukeropplevelsen med Android 2.1 + Sense er bare helt herlig. Alt føles liksom så nett ut. Animasjoner/grafikk i menyer o.l ser utrolig bra og profesjonelt laget ut. Eneste jeg savner er en enkel og god måte å holde oversikt over kjørende applikasjoner og hvordan man skifter mellom applikasjoner når man multitasker (f.eks å ha et sms vindu oppe, gå til browseren å kopiere tekst, og så switche tilbake til sms vinduet).

 

Tilgjengelige funksjoner out of the box + market så finner man apps for det man trenger. Nå er ikke jeg noen ekstremt avansert telefonbruker, men jeg har ikke kommet over noe jeg har savnet hittil.

 

Det som dog plager meg mest er den litt i overkant skarpe kanten på toppen som fort blir ubehagelig ved lengre telefonsamtaler eller samtaler i mye støy (hvor tlf må presses mot øret for å høre). De kunne godt ha freset denne ned 1-2mm slik at den ble mer avrundet.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

hvordan man skifter mellom applikasjoner når man multitasker (f.eks å ha et sms vindu oppe, gå til browseren å kopiere tekst, og så switche tilbake til sms vinduet).

 

 

Hvis du holder inne home-knappen kan du skifte mellom de siste åpne programmer. Er ikke så lett å legge merke til!

Lenke til kommentar

hvordan man skifter mellom applikasjoner når man multitasker (f.eks å ha et sms vindu oppe, gå til browseren å kopiere tekst, og så switche tilbake til sms vinduet).

 

 

Hvis du holder inne home-knappen kan du skifte mellom de siste åpne programmer. Er ikke så lett å legge merke til!

 

Ah, nå fant jeg det ut. For å multitaske må man starte et program, dobbelt tappe på home for å komme tilbake og så starte et nytt app. Videre holde inne home for å switche mellom de. Fordi det å holde inne home knappen viser vel egentlig bare recently used, ikke running? Hvis den viser running, hvordan i helvete terminerer man en app da? Hvis man går inn på f.eks instillinger, trykker på "back" knappen til man kommer tilbake til home screen, så vises "instillinger" når man holder inne home.

 

Edit: Nevermind. Back knappen terminerer appet. Sjekket med "robo defense". Startet det og trykket new game, så back knappen (da går den fra gamet rett til homescreen), når jeg da holdt inne home og trykket på robo defense var jeg tilbake til title screen. Startet robo defense på nytt og startet et game, dobelt tappet home og da kom jeg tilbake rett i spillet (ikke til title) når jeg valgte den ved å holde inne home.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Har akkurat mottatt min lille koseklump også og førsteinntrykket er foreløpig veldig bra. Jeg har dog aldri eid en lignende telefon før, så føler meg litt som ei bestemor på 80 her jeg sitter og myser.

 

En ting: Den registrerer ikke minnekortet? Hva gjør jeg feil? Foreløpig har jeg bare det som fulgte med.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Prøvde å få tak i en ekstra datakabel når jeg var ute å handlet i dag, det var lettere sagt enn gjort.

Clas Ohlson hadde ikke, og heller ikke de to mobilbutikkene hadde noe. Det nærmeste jeg kom var en lader, men det var ikke helt det jeg var ute etter.

 

Er virkelig den kontaktstandarden HTC bruker på disse telefonene så ny?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...