Gå til innhold

Ynskje om BBCode forumfunksjon: Ramme på bilete


Anbefalte innlegg

På eit vBulletin-forum som nyleg vart oppgradert kom det ein kjekk funksjon. Koden er [imgb ] og den plasserer ei ramme på 1 pixel rundt biletet. I trådar med bilete fint plassert, albumguider og liknande, hadde det vore ein kjekk funksjon. Om det er teknisk gjennomførbart veit eg ikkje, kanskje det kjem i IPB3, men det veit andre betre enn meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har lagt til en egenmekket [ imgb ]-tag nå. :)

[imgb=black]http://www.nettside.no/bilde.jpg[/imgb]

 

Siden jeg ikke har backend-tilgang, er eneste måte å selv definere fargen på ramma ved å injisere 'options'-argumentet inn i stil-definisjon for anker-elementet:

<a style='border: 1px solid {option}; float: left;' href='{content}' target='_new'><img border='0' src='{content}' alt=''></a><br style='clear: both;'/>

Gyldige fargenavn blir dermed disse: HTML Color Names.

 

Dere for teste litt å gi tilbakemelding skulle det være noe.

Lenke til kommentar

Å ha svart som standard var planen. Men IPB tillater ikke at options er tomt/utelatt. Mulig det går an å overlaste BBkode, men tviler. I verste fall må man ha to ulike tags; en om man vil gi farge selv, og en dersom man bare vil ha standard svart.

 

Skriver du:

[imgb=]URL[/imgb]

Blir effekten det samme som om IPB hadde tillatt tom options. Da ordner nettleseren selv svart farge som standard. I alle fall gjør FireFox det. Mulig at IE ikke takler det :p

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...