Gå til innhold

Tråden om Fallout: New Vegas. (Ingen OT og ingen piratsnakk.)


Anbefalte innlegg

Companion Wheel funker jo ikke i det hele tatt nei. Irriterer meg over hvor mye de reklamerte for som egentlig bare viste seg å være nærmest ren løyn eller ikke i nærheten av det de lovet.(Større map,Factions, Companion Wheel, Hardcoremode, the strip osv.) Så klart elsker fallout 1 og 2 blod fansa dette spillet til graven siden det er de originale skaperen bak spillet. Det er likevel ikke til å putte under en stein at det var Bethesda som gjenopplivet serien og gjorde den større en noen gang før. Noe som gjør det litt irriterende når folk begynner å klage over hvor dårlig fallout 3 er i forholdt til new vegas. New Vegas hadde ikke eksistert vis det ikke hadde vært for Fallout 3.

 

Fallout 3 er også et mye bedre spill på nesten alle punkter, det er nesten som man skulle tro at New Vegas kom først og Fallout 3 var oppfølgeren. Jeg skal likevel innrømme at jeg liker å spille New Vegas, men går nesten konstant rundt å små irriterer meg over ting mens jeg spiller det.

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gob rifla har vell ingen store fordeler bortsett fra vekt og vats kostnad ?

Skuddtakt, silencer, vats og reload. Fordelen til AMR er skade per skudd, spesielt lønnsomt mot fiender med høy DT.

 

Dukker ikke de fleste våpen opp hos f.eksp Gun Runners hvis man bare er høy nok level og passer på å sjekke shoppen hver dag?

Utenom uniques og visse energy weapons, ja.

 

nei, egentlig ikke. for fiender ikke respawner ofte nok.

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35786

Senker respawntid fra default 3 dager, samt setter en del områder som før ikke respawnet til og nå respawne.

 

Bare et spørsmål om tid før MMM blir ported til NV, da får Mojave den brodden den burde hatt på very hard/hc. Er forøvrig en mod som spawner ørten ghouls rundt om hvis det er ønskelig. Ligger på nexus :) (IKKE start med den på et fresh game, du vil bli eid!)

Endret av Vizla
Lenke til kommentar

Hmm disse unike våpnene, åssen får kan få reparert dem? Siden de er unike så finnes det vel bare ett av hver type ait? :p Liker og reparere tingene mine selv jeg isteden for og kaste bort penger på det XD Men antar man ikke hat noe valg her en og gå til en som kan reparere dem for deg ;o

 

 

 

 

Har selv ikke funnet noen unike våpen enda da, da jeg bare lurker rundt om på kartet og har gjort veldig få quests enda ;)

 

 

Lenke til kommentar

Reparer med den ikke-unike versjonen av våpenet eller repair kit. Med "Jury Rigging"-perken kan du reparere et våpen med et annet våpen som er i samme klasse som det du skal reparere. Altså: et bolt action våpen kan repareres med et annet bolt action våpen, two handed med two handed og så videre (eksempel: reparer That Gun med .357, AMR med Hunting Rifle).

Lenke til kommentar

@Xandathrii: Jeg kjøpte Anti-Materiel rifla mi hos Gun Runners, og Gobi finner du et sted som heter Sniper's Outpost eller noe sånt. Men du må kunne opne en Very Hard safe først.

 

Ahh brilliant :) thx!

 

Er det noe jeg angrer på nå er å ikke ha raiset lockpick tidligere. Er lvl 15 m 60 i lockpick...den burde jo vært iallefall 80 ;)

Lenke til kommentar

@Vamos: Det er en bug i spillet. Du må resete questet, og litt sånn. les her:  http://fallout.wikia.com/wiki/Still_in_the_Dark#Bugs

Jeg må altså gjøre hele questen på nytt?

 

 

Caesar's legion-bug?

 

Det samme gjelder også Caesar's Legion på The Fort. De forbanna hundene mine angriper meg, selv i Legion-armor. Umulig å få snakket med Caesar uten å bli drept av 15 sinte Legion's, når jeg kun har en 22. Silencer

.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...