Gå til innhold

Pris sammenligning Gamecube og Xbox


Roamer

Anbefalte innlegg

El_Polla: Alle vet jo at X-box kommer med MS Office XP.. Så X-box er ikke laget for spill? (Måtte bare være sarkastisk der =)

 

Hmm.. hva mener han karen som sa at NTSC maskinen er 17.5% raskere enn PAL? HVORDAN går det an? Har du noen linker som dokumenterer dette?

 

Anywhoo, har spillt X-box i over en uke i strekk nå, FETT!! Runda Halo (igjen), Rallysport Challenge er ganske enkelt det beste bilspillet noensinne, Gotham racing er artig også (i singleplayer).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med tanke på hva andre konsoller koster, og hva du faktisk får når du kjøper en Xbox så er den ikke dyr nei!

Xbox har jo alt du trenger innebygd, pluss vakent kraftig hardware, skal du "bygge" ut frks. en PS2 til å ha det samme så kommer det på ganske mye kroner, og den er jo MYE tregere enn xbox.

Gamecube virker feit, men den mangler NIC og HD da, så det er jo ikke rart den koster mindre enn xbox.

 

Greit xbox koster mye, men tenk litt på hva du faktisk får når du kjøper den!

Lenke til kommentar

jeg er ikke fan av noen konsoll, jeg bryr meg lite om grafikken og tekniske specs og slikt. det eneste som teller om konsollen er bra eller ikke kommer annpå spillene. conker bad fur day er det beste konsoll spillet jeg har spilt, beste action/adventure og puzzle, andre spill jeg har til n64 er mario64, tetris og zelda. 3 av spillene jeg har er knallbra, conker kan spilles i det uendelige.

så jeg er litt n64 fan, skulle gjerne hatt en playstation og hadde jeg hatt litt penger.

en kan nesten ikke dømme gamecube eller x-box før man har spilt en del spill til de.

testet halo engang, grafikken var ikke noe bemerkelsesverdig med, har ikke testet multiplayer men jeg tenker det vil være sniper og defensebasert slik som renegade.

Lenke til kommentar

NTSC er 17,5 % raskere. Men det er med PS2. Med Gamecube, Xbox og Dreamcast kan du velge 60 hz hvis TV'en din støtter det. Da er det like raskt.

 

Spillene til Gamecube vil koste det samme som PS2 spill og Xbox spill.

 

Jeg har alle konsoller og må si jeg digger alle. PS2 er den jeg liker minst, selv om den har den beste håndkontrollen, men GC pustende i nakken...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

F.o.m 26 april koster xbox 299 euro, noe som tilsvarer kr.2232,- Se http://www.itavisen.no og http://www.xbox.com/no idag. Dermed skulle alle konkurenter være knust. De som har kjøpt maskinen før 26. april får 2 gratis spill + 1 kontroller. Gå inn på http://www.xbox.com/no og last ned skjema og sendt det i retur. Jeg gjorde det idag og venter i spenning. Konsoll krigen ruller videre!!!!

Lenke til kommentar

Vel, du får jo fremdeles en PS2 og en Gamecube til samme pris. De er jo tross alt bedre konsoller på mange måter, begge to. Så nå blir det mer en smaksak enn en økonomisak. Uansett blir det nok en Gamecube på meg først, kanskje en PS2 når den går ned i pris ytterligere.

Lenke til kommentar

PS2 har MANGE millioner brukere, Xbox har litt over 2 og Gamecube har nesten 4. Hvilket konsoll tror du spill selger best hos?

 

En sammenligning kan jo være at "must-have" tittelen Halo til Xbox har solgt litt over en million, mens Smash Bros Melee har solgt nesten 2 millioner. Hvis Halo hadde kommet til Gamecube kunne det solgt dobbelt så bra. Derfor vil selskapene heller lage spill til Playstation 2.

Lenke til kommentar

Nå bør kanskje enkelte gjøres oppmerksom på at selv om at prisen på xbox skal gå ned till 299€ i europa, så betyr ikke dette at den kommer til å koste under 2300kr her i landet. Erfaringsmessig så er det meste mye billigere ute i europa enn har hjemme i norge, og dermed vil det være et lite mirakel hvis xbox kommer så lavt ned i pris som 2300kr. Hvis de som har lyst på en er heldig så kommer den kanskje ned i 2500kr, selv om jeg tror den vil ende opp enda litt dyrere enn det.

Lenke til kommentar

Det med at den veiledende prisen til gc i europa er på 249€ tilsvarer ikke at den kommer til å koste under 2000kr her i landet. Har relativt sikre kilder på en spillbutikk her i Tromsø og han hadde fått fra unsaco at den skulle koste 2695kr (dessverre). Dette er likvel et godt eksempel på at prisene ute i europa ikke nødvendigvis tilsvarer de her hjemme. Vi får håpe at unsaco tar til fornuft og dumper ned prisen med et par hundre kroner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...