Gå til innhold

Overdel for de med litt mage


seng

Anbefalte innlegg

Mann på 20 og ett par kilo for mye rundt magen. Er litt selvbevisst på dette og da føler jeg det mest komfortabelt å gå med åpne jakkegensere til vanlig, siden det føles som dette skjuler litt. Noen forslag til hvordan man ellers burde kle seg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å ha mage er helt naturlig og ikke noe galt i det hele tatt. Men det ses deverre ned på i motebransjen. Derfor er det vanskelig å finne fine klær når man ikke har en fettfri kropp.

 

Når det gjelder blazere, vil du da dra nytte av de med to knapper, eller bare én. Tre knappers jakke blir da fetende, ettersom den "lukker" kroppsformen din høyere oppunder halsen. Du skal se etter mer plagg med større åpninger rett og slett.

 

Jeg har også mage, og har funnet ut at gensere med store krager har en slankende effekt. Altså ikke krager som står høyt opp, men der ringen rundt hodet er stor og romslig. Denne typen her for eksempel:

Mcqueen_ShawlCollar_Sweater.jpg

 

 

Prøv også å unngå strikk i livet, da denne ofte sitter seg rett under magen. Hvis du skal ha strikk i livet, sørg for at den er veldig bred og tykk. Hvis ikke, kjøp genser i en størrelse større, slik at strikken kommer lenger ned mot skrittet, og ikke rammer inn fettet.

Endret av Ramius
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...