Gå til innhold

Spillertråd - Sol Campbell


Prinz Poldi

Anbefalte innlegg

31. Sol Campbell

Sol-Campbell-001.jpg

Navn: Sulzeer Jeremiah Campbell

Draktnummer: 31

Kallenavn: Sol

Nasjonalitet: England

Fødselsdato: 18.09.1974

Fødested: Newham, London

Posisjon: Midtstopper

Høyde: 188 cm

Kontrakt: Sommer 2010

Arsenal-debut: 18.08.2001 v Middlesbrough

Tidligere klubber: Tottenham, Arsenal, Portsmouth, Notts County

 

 

Det falt mange Tottenham-fans tungt for brystet da Sol Campbell valgte Arsenal som sin nye klubb sommeren 2001. Campbell hadde spilt i klubben i 10 år, og var kaptein og helt i Tottenham, men dro den korte veien til Highbury, og begrunnet det med at han ville spille i Europa. I Arsenal ble Sol en suksess fra første stund. Med sin dominerende skikkelse og imponerende fysikk spilte han en viktig del i årgangen som blir regnet som Arsenals beste gjennom tidene. Han formet et glimrende stopperpar med Kolo Toure, og nøt stor suksess med klubben tidlig på 2000-tallet. Etterhvert som Arsenal-karrieren nærmet seg slutten dalte formen til Campbell, men han rakk å score ledermålet i Champions League-finalen mot Barcelona. I 2006 forlot Sol Campbell Arsenal, og dro til Pompey. Sol hadde et greit opphold i Pourtsmoth, der han var kaptein sine to siste sesonger. Etter et mislykket opphold i Notts County er Campbell tilbake i klubben der han har hatt mest suksess, Arsenal. Skepsisen er stor, men det er også mange gooners som er positiv til Sol. Han har fremdeles fysikken og det gode fotballhodet, og i garderoben kan Campbell vise seg å være en viktig mann for Arsenals mange unge spillere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Solid er det rette ordet. Han er fortsatt en jævla tanks av en mann. Stopperne våre har vist en evne til å holde seg skadefrie, så det blir ikke for mye press på han. Som person er han en fin mann å ha i troppen.

 

Den drakta Sol bruker på bildet er faen meg porno. Uavhengig av klubb, den fineste jeg har sett.

Lenke til kommentar
Jeg er helt enig i det du sier om drakta, men tror ikke det er så mange andre som deler det synspunktet. Mange ikke-arsenalsupportere som synes den er rammstygg. Er seriøst en av de kuleste draktene jeg har sett!

 

Elsker den jeg også, har en som henger i skapet som jeg ofte bruker hvis jeg har sjansen! ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Rett og slett en kjempesignering. Han ser også ut til å være viktig for ungguttene våre, spesielt Jay Emmanuel-Thomas:

 

Issues in the past with his attitude and professionalism now appear to be finally put to bed, thanks to some words from veteran defender Sol Campbell. The 35-year-old has taken ‘JET’ under his wing and offered some words to make sure the Forest-Gate born youngster stays on track for a fantastic career in football.

 

“Sol has been through the ups and downs of football and is a great person for a young player like myself to speak to. He knows the game inside out and has talked to me about how to live my life off the field and how to deal with various situations"

 

:love:

Lenke til kommentar

Alle Arsenal-drakter du får kjøpt i butikker er Replica.

 

http://onlinestore.arsenal.com/icat/replicakit <-- Det heter til og med det på Arsenal Online Shopping.

Rart med tanke på at replica er som kopi, men når det er nike som lager draktene er det vell de samme som orginal? Flere sider skryter de over at de selger orginal drakter og ikke replica, men det er godt mulig du har rett.

 

Litt on topic. Campbell blir veldig viktig i dag. Presterer han som han har gjort så langt i sesongen blir dette veldig bra :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...