Gå til innhold

Hvor mange spiller LOTRO?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg spilte LOTRO da det først kom ut, men da var jeg usikker på om jeg skulle spille det eller WoW. Jeg har spilt WoW i et år nå, men begynner å lure på: hvorfor spiller jeg dette? For å få en fantasifigur til å se kul ut? Men jeg tenkte siden det tar så lang ti med WoW, kunne jeg kanskje prøve LOTRO, for jeg vet at lvling tar kortere tid der. Men er det sånn at man ikke kan gjøre noen ting før man er i lvl 50-60? (jeg mener finne spillere til å raide med osv, for det går ikke hvis man ikke er i lvl 80 på WoW -.-'). Og hvor mange spiller det aktivt Worldwide? :S

 

Er ikke vitsen med MMORPG-spill å ha det gøy med andre? Så . . . er det nok spillere til å ha det gøy med et par år? hehe ;P

Endret av wow-dude
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

LOTRO er enda mindre fun, fordi startområdene er fullstendig rensket for folk nå som det er ny high level expansion ute.

Så du vil ikke finne et pokka menneske å snakke med. Aka er du tilbake til å grinde kaniner, hunder, fluer (!), ulver og griser som i alle andre spill. Og gå. Masse. "Dra til farmen til Dapper Wamgee og plukk 5 gulrøtter". "Dra til en by ENDA lengre unna og drep 20 griser som plager noen". "Lever en pai til ei kjerring i en anna by, og btw, du FAILER QUESTEN hvis noen hungry hobbits ser deg" osv. osv.

 

Spilte det et par uker like før jul. Ble lei før lvl 20 på 2 karakterer av forskjellige raser. Greit at man spiller i en kjent verden. Men når leste du i LOTR at i The Shire springer det 20 hobbiter rundt og dreper alt av ulver, dragonflies, villsvin og goblins i tusentall bare for erfaringens skyld?

 

De er da fredelige og matelskende småfolk, ikke dyrehatende drapsmaskiner.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Hei

 

Jeg spiller på snowbourn, er lvl 35 minstrel. Hva jeg synes så langt er at det ikke er så mange i starter lvl, men først kommer til bree osv..er det mye mennesker og lett å få grupper på den serveren jeg er på. Har ikke joinet noe guild enda, men det er veldig morsomt å lett å tjene gold:)

 

Er masse quest å gjøre, så langt ikke kjedelig i det hele tatt:)

 

Har ikke lært meg alt enda, nok mer av latskap en noe annet...men lærer noe hverdag:)

 

Min char heter Deadfly på snowbourn. Er bare å ta kontakt.

 

Fosse

Lenke til kommentar

Siste tallene jeg så var 200.000 spillere ja. Tror faktisk det har økt litt siden da. Det er et bra antall opp mot antall servere.

 

Anbefaler alle som spiller på Snowburn til å bli med i guilden Majestic. Er med der selv og det er masse nordmenn. Det har eksistert i rundt 2 år. Vi samarbeider dessuten med et dansk guild når vi har raids innimellom.

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...t=0&start=0

Endret av Ninjahamster
Lenke til kommentar

Jeg tror jeg starter på LOTRO. Jeg liker egentlig lotr universet best :p men jeg er redd at NÅR LOTRO skulle dø ut så kommer ikke andre MMORPGs til å tiltrekke seg folk :S For jeg tror ikke jeg vil tilbake til WoW :S

 

Vet noen hvor man kan fø kjøpt gamecard i Norge?

Endret av wow-dude
Lenke til kommentar
Hørt om Google? ;)

 

Norge:

http://www.dvdhuset.no/servlet/dvdhuset.fi...ng?VareID=17703

 

Utlandet:

http://www.play.com/Games/PC/4-/9834421/Th...rd/Product.html

 

Har også sett det i GameStop sine fysiske butikker.

 

LOL! sry jeg glemte helt Google :p LOL når det er andre ting som f. eks. at jeg ikke gidder å skrive inn hele web adressen så bruker jeg google, men nå jeg skal finne noe nyttig --> helt glemt xD

Lenke til kommentar

De har en eller flere betalingsmetoder hvor du kan overføre penger fra din nettbank til en "virtuell" konto og så betale. Det er vel en av grunnene til at gamecard ikke er så utbredt. Ikke spør meg om hvilken metode og hvordan, jeg har bare lest det kjapt på det offisielle forumet for en stund siden da lignende spørsmål var oppe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...