Gå til innhold

hva ville du gjort vis polti møte opp på døren og ville ha pcen din?


livingman

Anbefalte innlegg

kripos klarer det kanskje ikke...

den "testen" vi hadde på en minnebrikke involverte ingenting annet enn software.

mine kilder får du nok aldri, har ikke lov til å komme med noe slikt her...

nei, jeg blander på ingen måte formatering og dypsletting, jeg snakker om overskriving av data. formatering sletter bare indexeringen, som er lett å bygge opp igjen. har selv gjort dette noen ganger, 100% suksess hver gang.

de fant heller ikke igjen alt, men nok til å se en god del av det som hadde vært på minnepennen.

Jeg trodde vi snakket om magnetiske media jeg. Jeg står fortsatt på det jeg skrev om vanlige magnetiske harddisker. Flash-minne vet jeg ikke nok om til å uttale meg om.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg trodde vi snakket om magnetiske media jeg. Jeg står fortsatt på det jeg skrev om vanlige magnetiske harddisker. Flash-minne vet jeg ikke nok om til å uttale meg om.

så lenge programmet skriver tilfeldige tall(0 og 1 tilfeldig), så bør det være nok.

IBAS sier vel takk for seg etter 7 overskrivinger, etter det er det ihvertfall ikke håp om å bygge opp igjen noe av data`n som var der, men jeg blir ikke overasket over om de finner igjen spor da heller.

Lenke til kommentar

.. selv etter flere formateringer så er det relativt uproblematisk å finne det meste tilbake av bilder og dokumenter..

Men ved å bruke feks programmet eraser, og setter programmet til å slette og fylle opp med "skrot" 7 ganger, så får du ikke hentet noe særlig ut etterpå. Eller for å være helt sikker så gjør du det 35 ganger (Gutman), da er det like sikkert som døden!

MEN.. selv med bare 3 ganger overskrivning, så tar det votter og vinter å gjøre dette.. iallefall om disken din er på 750 Gb evt større..

Så som flere har skrevet her, så må en fysisk ødeleggelse til..

Brann hjelper lite eller ikke noe i forhold til IBAS sine kunnskaper og utstyr..

Termite er enkelt å lage.. men vanskelig å tenne.. :) Hva med feil tenning, om du først har rigget deg til med en pakka med termite og tennanordning som fungerer..

 

Så skal du gjøre dette, så må du vite litt mer om en harddisk dvs hvordan den fungerer.. Vite hva som virkelig ødelegger den på kort tid (ikke nødvendigvis termite, emp, eller andre merkelige og farlige løsninger).

Det som skal trigge "mekanismen" må/bør være en nøkkel eller splint som blir dratt ut ved fjerning av pc.. en billig timer krets fra feks Wellman etc.. som sørger for at du har angretid. Enheten må være drevet av batteri..

Hypotetisk: Politi kommer.. De river ut ledninger o.l. fra pc.. også ledningen som aktiverer "self destruction".. timeren (klokken) begynner å telle ned.. feks 15 minutter (det tar jo litt tid før den kommer frem til IBAS eller hvem nå enn de bruker)..

3

2

1

..et kort lite "smell".. and thats it !!

Ingen filmer, eller software å finne..

Happy ending? .. nei..

Godt mulig at politiet sitter på loggen fra din internett leverandør.. Tja da kan du jo skylde på at det må være andre som har lastet ned fra ditt trådløse nettverk.. Feil, du har faktisk ansvar for ditt trådløse nettverk..

Så om naboen din hacker seg inn på ditt trådløse nettverk og bruker det for å laste ned barne pornografisk materiale, så kan du bli stilt ansvarlig..

Tja det skal ikke være lett :)

Lenke til kommentar

Dersom dere er redde for at politiet står på døren en natt kan jeg anbefale å kjøpe en ny harddisk og knuse den gamle, brenne den og se at den smelter, passe på at deler som erigjen spres rundt slik at de ikke kan finnes igjen, Installere Os på nytt og slutte å drive med ulovlige greier. enkelt å greit;)

Lenke til kommentar

ville klikka mæx, begynt å skrike helt mongo og henta hagla og skutt alt av pc utstyr slik at de trodde jeg var helt stein gal. Etter det vill jeg flyktet landet og levd som en greve i spania eller russland som mafia gudfar, det er ihvertfall min plan. Ikke at jeg har så mye ulovlig, men fantasien som tar tak i tastaturet her!

Endret av Yazzie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...