Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst] Twilight boka gjør meg glad men gir meg depresjon


Anbefalte innlegg

Hei

jeg leste den første boken av twilight, klarte ikke legge den fra meg. jeg brukte noen 3 dager på å lese den ut å kan ikkje vente til jeg får den neste. prblemet er at jeg er så missunelig på kjærligheten bella å edward har. jeg klarer ikke slutte å tenke på det. selv om det er en bok, det er det som gjør meg trist. det er en bok å jeg kommer aldri til å finne en slik type, bli så forelska..osv.. hun vil tilbringe vert øyeblikk med han og han med henne. det er umilig. dette gir meg deprisjon. selv om jeg elsker boka griner jeg meg iseng kver kveld nå. bare 5 dager da. og om dagen er jeg miserabel og klarer ikke konsentrere meg om annet. om jeg tener på det mens jeg spiser mister jeg matlusten og blir kvalmen. hva kan jeg jøre? jeg kommer uansett til og lese neste bok. dette er veldig uvanlig siden det bare er en bok og at jeg er 14 år--

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er nok ikke så unaturlig som du tror, og da spesielt siden du er jente og 14 år gammel.. Dett er bare en fase og noe veldig mange går gjennom, så bare slapp av, det er ikke noe unormalt med deg. Men du må forstå at dette faktisk bare er en oppfunnet historie. Det finnes ikke vampyrer og det som skjer i boken har aldri skjedd, noen gang. Den er skrevet nettopp i den hensikt for at jenter som deg skal kjøpe boken og skaffe forfatteren og andre folk penger.

 

Det har ingen hensikt for deg å gå rundt å tenke på dette, foreslår at du heller finner deg en gutt (eller jente) og opplever kjærlighet på egen hånd.

 

PS: Innlegget over kan diskuteres. Trening og lite mat kan kanskje være en løsning siden du mister fokus litt og tenker på andre ting. Men det kan også være at det gjør ting verre for deg, og da er mye søvn og god mat veien å gå. Men det kan uansett være en fin ting å trene, det er bra for nesten alt. Ta deg en joggetur i ny og ne.

 

Lykke til :)

Endret av Sitronsaft
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...