Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Når jeg har vært på PCen en god stund begynner hele greia å gå bananas. Det er som om PCen trykker konstant på "Enter"-tasten, og i tillegg trykker den på "Mute"-knappen. Dette gjør PCen umulig å bruke. Hvorfor skjer dette? Er dette et virus eller er noe på PCen min skadet på et vis?

 

Det hele startet da jeg prøvde å koble til noen LabTec høytalere. (5.1, altså med 5 høytalere og en basshøytaler) Har hatt PCen i snart litt over 1 år og det har aldri skjedd tidligere. Virker nesten litt usansynlig at høytalerne forårsaker problemet.

 

Noen som vet hva som har skjedd i det hele tatt? Jeg trenger hjelp :)

 

Kjører Vista Home Premium.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan du starte opp i sikker modus(trykk F8 under oppstart), hvis det går greit, prøv en scan med Malwarebytes Anti-Malware, hvis det ikke går, prøv neste forslag!

 

Prøv å boot opp med Avira AntiVir Rescue System CD, last den ned, dobbel klikk på den, sett en cd i brenneren, Kjør, Burn CD! Boot opp med cd'en du brente, hvis du har cd-rom som første boot device i bios/setup, ta en scan! På noen pc'er blir Avira uleselig, vet ikke hvorfor!

 

Liten Avira guide!

 

Men jeg googlet litt, og fant en som måtte bytte hovedkort(Gigabyte), for å løse dette, hjalp ikke med bios update heller!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hei. Det er mulig jeg har noe av samme problemet.

 

Vet ikke om det er "enter-tasten", men det virket først som om det var tastaturet som hadde hengt seg opp. Når jeg prøve å laste en ny side i nettleseren, så rakk ikke siden å laste før lastingen ble stoppet. Når jeg høyreklikket på skrivebordet, rakk menyen såvidt å dukke opp før den forsvant igjen.

 

Så jeg koblet ut både tastatur og mus og restartet maskinen. Men rett etter oppstarten gikk PCen inn i BIOS av seg selv, og vinduet med "Do you wanna quit without saving" blinket av og på hele tiden.

 

Hva kan dette være når det begynner rett etter oppstart til og med?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...