Gå til innhold

Havnet i slosskamp med person som truet dama, hvordan ville du reagert?


Nstin

Anbefalte innlegg

Kjeder meg litt, så jeg tenkte jeg kunne lage en post om noe som skjedde meg for noen måneder siden.

 

Dama mi ble trakasert av en lowlife fyr i nærområdet vårt. Han sa stygge ting om kjønnsorganet hennes og interessene hennes (kombinerte de 2) og trua med å følge etter henne og "ta" henne. Jeg ble naturligvis rasende når hun fortale meg om dette, og sa at til henne at hvis han gjør noe som helst mot deg så skal jeg gi han helvete. Noe hun sa videre.

 

4 dager etterpå møter jeg han utenfor butikken, mens jeg sitter i bilen like ved inngangen og midt på plassen. Jeg skrur av bilen, og går bak bilen og mot han (han gikk forbi på passasjersiden) og sier "hey! hva faen trur du at du driver med?". Jeg går rolig og med henda i lommene. Han umiddelbart kaster fra seg ølen han bærer på og kommer fort mot meg med knyttneven i slåposisjon og skal akkurat til å slå meg. Jeg reager raskt med å slå han først, midt i trynet.

 

Han faller halveis tilbake og langer ut mot meg igjen, men bommer da jeg dukker unna og gir han en i magen. Sånn fortsetter det, han slår etter meg men klarer ikke å treffe og jeg slår tilbake og treffer. Jeg får til slutt kasta han i bakken og satt meg på han og holder han med en hånd og har veldig lyst til å bare slå og slå og slå. Men jeg lar være (husk at jeg var flyforbanna, han trua dama mi trossalt).

 

Jeg slo han aldri med fullkraft, unntatt første gangen. Men da ble det ikke så hardt, slaget kom jo fra lomma.

 

Hva ville du gjort i en denne situasjonen?

 

Jeg mener jeg taklet det bra. Jeg la han i bakken ved første anledning og jeg slo ikke hardere enn jeg trengte.

 

 

Bør også nevnes at denne fyren ikke er god i huet. Han har kommet til henne og bare stått utenfor parkingsplassen ved huset hennes før, har rana folk, banka gamlinger osv. Så han er fullt istand til å gjøre det han trua med

Endret av Nstin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg mener du gjorde det riktige, men du skulle prøvd å konfrontert han først. Men hvis han prøvde å slå deg før du fikk sagt ett ord, så gjorde du det riktige. Bra for deg at du ikke slo han når han lå nede, for det skal du aldri gjøre. :)

Fikk bare sagt det jeg skreiv jeg sa før han langa ut mot meg. Det og å ikke slå han når han lå der krevde veldig mye selvkontroll. Men veldig glad jeg ikke gjorde det

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...