Gå til innhold

Jeg trenger alle deres gold tips!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg poster 5 av alle glyphs, noe som kommer opp i rundt 1750 glyphs.

Kanskje jeg burde prøve å skru opp litt mer da. Men høres ut som du har ganske liten konkuranse? Å hvor gjør du av all Snowfall Ink? Sitter med 500 stykker, selger noe samt at noe går til å lage Faces of doom og Iron-bound Tome. Utenom dette så ligger de for det meste å råtner. Har flere ganger tenkt på å pøse ut noen darkmoon cards, men Eternal Lifes er desverre ganske dyrt på min server.

Lenke til kommentar
Tar ikke det litt tid? hadde aldri orket ;P

 

Jeg bruker quick auctions 2. Jeg bare trukker på èn knapp, så poster alt seg automatisk. Det tar rundt 10 minutter, men jeg trenger ikke engang sitte forran PCen mens den holder på.

 

Jeg poster 5 av alle glyphs, noe som kommer opp i rundt 1750 glyphs.

Kanskje jeg burde prøve å skru opp litt mer da. Men høres ut som du har ganske liten konkuranse? Å hvor gjør du av all Snowfall Ink? Sitter med 500 stykker, selger noe samt at noe går til å lage Faces of doom og Iron-bound Tome. Utenom dette så ligger de for det meste å råtner. Har flere ganger tenkt på å pøse ut noen darkmoon cards, men Eternal Lifes er desverre ganske dyrt på min server.

 

Jeg lager Faces of Doom og Iron-bound Tomes. Darkmoon Cards lønner seg ikke. Men jeg lager de fortere enn jeg selger de, så jeg har samme problem som deg. Har rundt 20 stk av hver tome liggende, samt flere hundre Snowfall Inks i banken. Jeg har alledere profitt uten å selge disse, så jeg ser på det som en bonus når jeg selger noe.

Lenke til kommentar
Når jeg selger de, så tjener jeg mer enn 5 DEs ville gjort. Og jeg kommer til å selge de etterhvert. Jeg er ferdig med å stocke opp, og lageret synker sakte men sikkert.

Jojo, men hva med de resterende Snowfall ink? Det vil jo alltid være overflødig med dem. Greit, du kan selge 20 stykker på en måned, men på den måneden har du sikkert får noen hundre Snowfall ink til som bli unyttig.

Lenke til kommentar
Herbalism / Alch = Min klare favoritt. Jeg har altså ett income per. dag på rundt 500-1000g pga denne.

Jeg transmuter Epic gems med Transmute spec. Er jeg heldig fiser jeg ut hele 5 epic gems. Idag smalt jeg ut hele 5 Cardinal Ruby som går for rundt 220 stykket ferdig kutta. da har du 1100g fra en EN DAGS cooldown transmute. For King's Amber får man også en del, og istarten ville jeg satset på noe sånt siden de blå gemmene man trenger ligger for ingenting på AH og eternal air selger for rundt 7g bare.

 

Jewelcrafting er også ett ganske greit income, men da MÅ... MÅ du ha mining og være villig til å farme endel for å tjene på det. Grønne gems man trenger for icy prims på AH ligger på rundt 10g stykket, og når man trenger hele 9 av dem er det ikke akkuratt noe å hoppe i taket for om du får 1 epic gem.

 

Du får det til å høres ut som det er ganske vanlig med en fortjeneste på rundt 1000G pr dag med alchemy, det er vel ganske langt fra sannheten?

 

Mats for Cardinal Ruby er en scarlet ruby og en eternal fire som på min server går for omtrent 90G for tiden.

En Cardinal Ruby går for ca. 160G.

Det er ganske sjeldent at transmute speciality proc'er, og i hvertfall med så mange som 5 på en transmute, jeg tviler ikke på at det er mulig, men jeg har aldri opplevd det og har gjort en transmute så og si hver dag siden 3.2 patchen kom så det blir jo noen måneder nå.

Det normale er at en transmute gir en Cardinal Ruby. Dvs den normale fortjenesten for en alkemist med transmute speciality er en rundt 70-80G pr. dag.

 

Samtidig kan en som nevnt kjøpe Cardinal Ruby og som du sier kan en selge ferdig kutta gem for rundt 220G. Dvs at dersom en er JC så kan en kjøpe store antall Cardinal Ruby hver dag og selg store antall cut gems med en fortjeneste på kanskje 40G i snitt. Dvs at en som JC lett kan tjene store penger uten å bekymre seg for mining som du mener at er en nødvendighet. I motsetning til alchemy er en ikke begrenset til en transmute pr. dag, en JC kan kjøpe/kutte/selge så mange gems han vil pr. dag (selvfølgelig begrenset av markedet).

 

Rent generelt vil jeg si at all type farming er noe som tar uforholdsmessig mye tid i forhold til inntjening pr. time. Om du vil opprettholde en god fortjeneste i forhold til forbrukt tid så er Herbalism, Mining og Skinning veldig dårlige valg.

Jevelcrafting og inscription er begge professions som kan gi gode inntekter uten å sitte online hele dagen.

Greedy goblin har f.eks. en detaljert oppskrift på hvordan tjene mye penger på inscription (http://greedygoblin.blogspot.com/2009/07/about-page.html).

Lenke til kommentar

Farme grønne gems, lage skyflare diamond og earthsiege diamond. Proccer de er det ett pluss, hvis ikke tjener man rundt 50g per.

 

Det jeg burde fått tydeligere frem er at JEG ikke er interessert i å bruke mer til på AH for å tjene penger enn å ha det gøy i spillet.

Derfor er mine tips ikke så veldig tidkrevende.

 

Hvis man vil sitte på AH hele dagen kan man lete etter billige epics, feilprisa gems ect.

Jeg har tjent rundt 2500 kroner den siste uka på feilpriset epics, av dem var det 3x winters signet tror jeg den tanking ringen heter. Som lå for 400g, solgte lett for 900 ect.

Lenke til kommentar

@ Skurupu

 

Skjønner det at quick auctions kan funke slik at du trenger berre å trykke på en knapp for å legge det her ut på ah. Men ka med mailbox? =P

Og ka med når du må lage 1750 forskjellige glyphs? x5.

 

Eg skjønner at du har gjort det lett for deg sjøl, men eg skjønner ikkje korleis det kan bli så lett ^^

Lenke til kommentar

Så mye orker jeg ikke å skrive akuratt nå. Men jeg kan ta en kort versjon: hver gang jeg looter gull og usolgte glyphs fra postkassa ser jeg på alle stacks og noterer de som har falt under 6. Så går jeg på scriben min og lager 5 av alle gyphsa jeg har notert og sender de til glyph-altene mine. Dette tar kanskje 15 minutter.

 

Jeg passer alltid på å ha et lager av inks, slik at hvis jeg noen gang skulle gå tom, og AH prisene på herbs er skyhøye akuratt for øyeblikket, så slepper jeg å tape penger. Jeg bruker også QA2 til å kjøpe herbs. Den scanner gjennom AH og kjøper opp alle herbs som ligger på under et satt threshold. Slik får jeg billigst mulig inks. Det er kjedelig å gjøre seg avhengig av å spontankjøpe dyre herbs.

 

Edit: kan også slenge med at etter patchen har etterspørselen etter glyphs økt kraftig, og jeg tjener rundt 3000g om dagen nå med dette systemet. Dette kommer såklart il å roe seg over de neste par ukene før jeg er tilbake til det normale igjen. Men akuratt nå stortrives jeg. :)

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Må jo sies at til alle som tror dette er en mirakelvei til endeløss virtuell rikdom så er ikke det nødvendigvis sant. Det hele høres jo mye enklere ut enn det faktisk er, for det kreves faktisk litt av deg for å komme igang. Der er en del ting du må klare å forstå for å sette opp ett slikt system som mange av de som pøser ut glyphs og gems har. Du må faktisk planlegge LITT og du må kjenne markedet litt også for å klare å tjene på det.

 

Så kommer du til det punktet der dette er server basert. Skurupu kan tjene 3000g om dagen på Glyphs på hans server, mens på en annen ville han ikke engang tjent halvparten. Hovedinntekten min ligger i JC, noe jeg har drevet med en god stund. Jeg har stort sett jaga vekk alle som har prøvd å ta over markedet for gems, noe som gjør at jeg kan leke meg litt fritt å styre butikken selv. Poenget mitt er at uten konkuranse er det lett å tjene penger, men å presse andre ut av markedet er ikke alltid like lett. Særlig ikke for glyphs der mats er så billig.

 

Blir mange som tror at "Oi, her kan jeg tjene lette penger" men det er faktisk ikke så lett, selv om de som har holdt på med dette en stund kan trykke på noen knapper å være ferdig på ett kvarter. Det var ei stund der mmo-champion la ut en del guider for å tjene penger på denne måten, i den tiden kom det en god del nye på markedet. Men jeg vil tippe at omtrent samtlige av dem tapte mer enn de tjente. Idag er nesten alle disse borte fordi de ikke fikk den avkastningen de ble "lovet". Det tar tid å komme igang med andre ord.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ3x8Q2w

Tjene penger med professions som incsription og jewelcrafting er i prinsippet veldig lett, men man må tenke på alle sammen som driver med det og den start kapitalen man må invistere for å få en god flyt. Har sikkert brukt flere tusen på jewelcrafting designs og ligger på 50 forskjellige designs (noen på en alt). Man trenger også en god del tålmodighet når det kommer til undercutters med mindre man bruker Skurupu sin metode med å poste for 48 timer og se om det selger.

Lenke til kommentar

Last ned nødvendige addons iallefall, det er kanskje det viktigste å sette seg inn i dem først, lære seg hvordan de fungerer og hvordan bruke dem på en mest effektiv måte.

 

Hvis du ikke vil legge ut absolutt ALT av glpyh's så burde du ta en titt på f.eks Method, Last Resort ect. guild som er endgame og som en god del folk sjekker speccen til for å få best dps utbytte.

Ofte glyph'sene disse bruker som det går mest av. Det merker iallefall når jeg selger. Ellers så er jo minor glyph's også ett godt income.

Lenke til kommentar

Jeg kunne såklart bare lagt ut glyphs som er verdt mye, og logge inn og ut å avbryte auksjoner, og sette de opp igjen 1s under minstemann. Dette tjener jeg mye mer på, men det krever også mye mer arbeid. Jeg satser heller på å pøse ut og dekke et stort marked. Jeg selger kanskje bare 5-15% av glyphsa mine hver runde, men de jeg selger tjener inn de jeg ikke selge mange ganger, fordi glyphs har en falsk høy pris mot hvor mye det koster å produsere de, fordi etterspørselen er stor.

 

Det er sant at rytmen min for salg går veldig smertefritt og enkelt nå, men jeg har brukt veldig mange timer på å sette den opp, og investert en god del penger før det begynnt å lønne seg.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...