Gå til innhold

Starcraft II - En ventetråd


Hva er din favorittrase?  

149 stemmer

  1. 1. Hva er din favorittrase?

    • Terran
      49
    • Protoss
      44
    • Zerg
      36
    • Jeg har ingen favoritt
      20


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vant min første placement match ganske greit som Protoss. Kan legge til replayen. Vil gjerne ha comments angående den, hvis noen gidder.  :whistle:

 

Hvor finner jeg replayen?  laugh.gif

 

Slapt game må jeg si :dontgetit:

 

Men, du var i mørket alt for lenge. Ante ikke hva motstanderen din holdt på med. Hadde han kommet med banshee+cloak hadde du vært dau.

 

Også huske på å ta watchtowers.

Og jeg lurte på hva du skulle med twilight council siden den sto der i 5 minutter uten å gjøre noe.

 

Men ellers var det greit. Siden du ikke hadde noen spesiel taktikk anbefaler jeg deg å prøve 4 gate rush eller timingpush med immortals

Lenke til kommentar

Enig med gyr0 her ang replayen.

En ting.. Hva dreiv du med under gamet der? jeg tror jeg har bedre apm enn deg selv under en god middag ;) du må trene micro\macro mye!

Dette er ting som kommer med antall games.

 

Spillte omtrent 300 matcher under fase en, men det er jo en evighet siden jeg sist spillt Sc2, og det var min aller først kamp. Gjorde det mye bedre på den kampen jeg akkurat spillte. Var så langt etter i starten atte fytti grisen, men tok meg langt opp igjen og eide han. :D

Lenke til kommentar

Det er så at man ikke kan installere SC2 på flere pcer, ikke sant? Jeg har en betacode som jeg har brukt hjemme på stasjonæren, men nå er jeg altså på andre siden av landet med en laptop. Avbestilte det amerikanske spillet og bestilte på nytt i dag, og fikk ny kode. Er det nødvendig å bruke den for å få spilt på laptopen min? Om ikke kan jeg kanskje gi den til en kamerat. Også, er det mulig å registrere to betacodes på samme battle.net-account? Noen som har prøvd?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...