Gå til innhold

Starcraft II - En ventetråd


Hva er din favorittrase?  

149 stemmer

  1. 1. Hva er din favorittrase?

    • Terran
      49
    • Protoss
      44
    • Zerg
      36
    • Jeg har ingen favoritt
      20


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+513

Hvis du blir accepted via "opt-in" vil Blizzard legge til adgang direkte på b.net accounten din istedet for å sende deg en key. Mange av de som får keys selger dem for $350+ på ebay og lignende.

 

Det eneste som irriterer meg er hvor lenge spillet har vært i utvikling og hvor lite fremskritt det gjør både grafisk og med tanke på gameplay.

 

Sier meg enig!

 

Utenom oppløsning noen flere animasjoner og større maps ser jeg ikke mye forskjell...Ikke akuratt bra når man har hatt 10 år på seg

 

Skulle gått på en modifisert COH motor eller lignende. Destruction er det som er inn.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Fordelen eller kanskje problemet med Blizzard er at de har nok penger til at de ikke trenger å rushe ut spillene sine. Derfor tar de seg good tid og tester flere løsninger for å finne de som er best for spillet. Hvis SC2 hadde blitt veldig nyskapende hadde folk klagd fordi det er ikke det man ønsker. Det som trengs er en oppdatert versjon av SC1, det spilles jo fortsatt så hvorfor ikke fortsette med samme gode oppskrift?

 

Når det er sagt forstår jeg frustrasjonen deres. Det har tatt tid.

 

Men Blizzard er ikke de som lager top notch grafikk. De skjønner at mange vil spille dette og lager grafikk som passer til flest mulig. Se på D2 feks., ikke særlig bra grafikk når det kom ut. Noe bedre enn nr 1 bare, allikevel så spiller man det fortsatt... :p

Lenke til kommentar

Er alltid noe å klager over når et nytt spill blir sluppet ut, som EB_Veyron nevnte hadde grafikken vært helt out-of-this-world og ikke mye av SC1 hadde vært mulig å sett i gameplay eller grafikk så hadde folk klaget over det også.

Jeg er bare glad det er på vei ut, liker betaen og er veldig fornøyd over arbeid Blizzard har gjort så langt. Kanskje mine standard er lav eller ei, men jeg er som sagt veldig fornøyd av all Blizzard.

 

Er det noen som har en formening om hvor lenge betaen vil vare?

Endret av Léon_
Lenke til kommentar

På tross av mine mange forsøk på å få tak i key, er jeg fortsatt foruten.

 

En venn hadde en ubrukt key, men når jeg sa den var ubrukt aktiverte han den. Jeg tviler på at han skal spille noe særlig OG jeg tilbød å kjøpe den siden han er en venn. Tap for begge.

 

En annen jeg kjenner fikk key via jobben, men spiller ikke lenger.

 

Jeg har ikke fått.

 

Dere som har fått, har dere bra eller dårlige maskiner?

Endret av Vargan
Lenke til kommentar

Æsj, vet ikke helt hva jeg synes om AIene uansett.. Starcrack klarer ikke å røre meg i det hele tatt. Boosie er i utgangspunktet litt for vanskelig for meg, de murer meg inne ved den første expansionen hver gang, men jeg vinner hver gang ved å barrikadere meg med Photon Cannons og warpe ut probes ut til andre expansions :p Og de er ikke smarte nok til å bruke detectors, så dark templars forblir urørt hele kampen.

 

Så de kommer i en vinnende posisjon, men taper likevel fordi de alltid retreater så snart de ser photon cannons, og venter på at jeg får dark templars. Blæh.

Endret av Demonique
Lenke til kommentar

Starcrack AI er script som får AI bedre :)

 

http://darkblizz.org/Forum2/ai-scripts/?PHPSESSID=p2i0o23509a2903d3l208kdae5

 

5.5 er nyeste nå, og 6.0 er ute om få strakser.

 

Bare lurte på om den er "lovlig", slik at jeg ikke blir bannet eller noe slikt tull om jeg installere an.

Du har ikke cracket spillet på noen måte. Ikke har du brutt kopirettighetene heller. Så jeg tviler på at det er ulovlig.

Lenke til kommentar

Har fått Beta Invite idag jeg også, og er selvsagt veldig glad for det. Har spilt 10timer allerede, og liker det ganske godt. Synest det er en verdig 2er, er liksom å spille 1ern med bedre grafikk og litt andre units, akkurat som jeg håpet på. Synest dog Protoss er litt for sterke med sine Carrier.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...