Gå til innhold

Linux-basert mobiltelefon - tips?


Anbefalte innlegg

kan noen anbefale en billig mobiltelefon med Linux? noe hackbart. det jeg trenger er sms, mms, ringing, kontakter og gjerne internett-tilgang. mulighet til å installere Opera mobile er jo fin å ha. men ellers stiller jeg lite krav. den må være overkommelig priset og være satt opp til sms/mms/ringing/kontakter "ut av boksen". eventuelt må det være *ekstremt* enkelt å fikse.

 

alt annet er bonus. vil gjerne ha noe jeg kan hacke og styre på, hehe. men ha i bakhodet at den skal primært være mobiltelefon min. så den må jo være stabil osv...

 

tips? =)

 

 

 

p.s.

av "bonuser" så er batterilevetida noe jeg fokuserer mye på. mine bærbare dingsebomser bør absolutt ha så lang levetid som overhodet mulig.

Endret av aarolilja
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det går jo an å kjøpe mobil brukt? Jeg kjøpte selv en HTC Magic som var to uker gammel for 1500 mindre enn ny pris. God deal spør du meg, og du kunne ikke se at den var brukt når jeg mottok den.

 

HTC Magic er forresten den beste mobiltelefonen jeg noensinne har hatt. Jeg synes den var utrolig bra når jeg først fikk den, men når jeg fikk lagt inn custom ROM på den ble den faktisk bare enda bedre.

Lenke til kommentar

en "deal" er det uten tvil... men jeg trenger billig mobil. om det ikke finnes Linux-baserte mobiltelefoner som er billige enda, så får jeg vel ty til en eller annen gammel Sony Ericsson som såvidt kan sende/motta mms, hehe. trodde bare at disse telefonene hadde overkommelige priser innen nå. sånn bortsett fra OpenMoko da. men denne er vel såvidt jeg har forstått langt unna klar til hverdagsbruk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...