Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er utenkelig at han drar til City, men Liverpool er den største favoritten til å få han? Er du gal mann?

 

Rivaleriet til Liverpool er større enn plastikk-rivaleriet med City, såpass mye fortjener Liverpool framfor City. Seff vil ingen at han skal ende opp i City, eller at de skal gjøre det bra heller, men Liverpool er ikke mye bedre.

 

Nei, Step_up, du har mye rart for deg. "For anyone else, this would be a new low, but sadly for you, it's just a new middle."

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvordan i huleste sitter du på informasjon om hva Rooney kan gjøre og ikke gjøre i denne situasjonen? Penger kan godt være saken her, for alt vi vet. City er klubben det er mest sannsynlig med en overgang til, for øyeblikket. Hadde gutten "elsket oss" hadde ikke dette vært noen sak. Akkurat nå tipper jeg han driter langt i hva vi sitter igjen med.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi har vært veldig gode offensivt hittil denne sesongen, og dette uten Rooney. Men det begynner å bli mer og mer merkverdig hvordan vi alltid mister den største stjerna. Forventer uansett at Rooney ikke spiller ett eneste minutt til Manchester United. For det første har han ingenting å bidra med, for det andre trenger Hernandez, Macheda og disse spilletid så de kan utvikle seg. Jeg forventer også innkjøp.

Lenke til kommentar

At Rooney reiser gjør meg ingen ting, han har vel vist det siden sesong start.

At SAF virkelig tar dette tungt er det heller ingen tvil om. å jeg regner med at inntektene fra salget går dit Ronaldo pengene gikk. som jeg har lest andre steder, å jeg er faktisk veldi enig, United er på vei nedover. Det hele startet da vi solgte Ronaldo, noe vi aldri burde gjort

Lenke til kommentar

Hva skal man si? Dette er jo bare helt merkelig, det er jo strengt tatt ingenting som tyder på at Sir Alex og Rooney har kranglet, siden dette ble opplyst om i August. Jeg skjønner det ikke. I tillegg har ikke Rooney sagt noe til media. Dette tror jeg har alt annet enn sportslige grunner med å gjøre. Min teori er at Colleen vil distansere seg fra utroskapen til Rooney som alle i United visstnok hadde kjennskap til. Men igjen, ifølge media visste ikke hun om det før i September. Så den teorien holder ikke helt vann om man skal tro media. I tillegg spilte han et ræva VM, noe som burde gjort hans lyst til å revansjere seg enda større. Dette må ligge familiært eller bare rett og slett at Rooney er den scouseren han er.

 

Jeg skal enda holde meg enn stund før jeg bruker ukvemsord om Rooney, men det er faen ikke langt unna. Om han klarer å respektere United i resten av sin tid (dette innebefatter at han ikke går til City), da skal jeg gi han samme honnør og frastå fra å bue på han ved neste korsvei. Vi vet tross alt ikke hva som har skjedd her, så jeg kan ikke stadfeste noe som helst. Folk snakker om at de håper at han blir, jeg vet ikke hva jeg vil, Rooney har mistet mye anseelse fra meg nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...