Gå til innhold

Ny server, lei av Kazzak.


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har spillt på Kazzak en stund nå, spillte på daggerspine før alle bytta til kazzak. Så er ganske vant til store og populære servere.

 

Nå derimot, har jeg gått litt lei. Folka er elitist jerks, hvertfall på horde sida. Det går ikke ann å wipe engang i det hele tatt i et hvilken som helst raid før folka stikker og hele raidet må disbande. Er rett og slett lei den oppførselen at folk ikke takler et wipe i det hele tatt.

 

Så derfor lurer på å flytte en av mine chars sånn at jeg kan spille wow igjen og avkoble litt fra kazzak. Så hvis noen kan komme med sin expertise og hjelp. Sånn at jeg finner en server som er litt mer slacke på achievements, ikke gir opp etter en eller to wipes og hvor BG er litt mer balansert.

 

Tusen Takk på forhånd for all hjelp!

 

EDIT:: Mindre poplære servere og befolka servere er også ok!

Endret av Cinnamal
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kul Tiras eller Eonar er jo forsåvidt fine horde servers.. etter min mening ;) Blir litt hva du selv gjør det til.. Finnes både nerdguilds og guilds med litt mindre nerdefaktor, og såklart de kjente 11-åringene :p hehe.. Planlegger selv å migge til KT og så skifte faction til horde... (dyrt :O ) Men det er jo mest pga venner som spiller der...

Lenke til kommentar

Tja du kan jo altids sjekke ut Daggerspine igjen ;)

Har jo blitt en mye mindre server, comunitien er bra og flere av oss fra Daggerspine er fortsatt der (var I Credendum/Mirabile før Kazzak migreringen selv)

 

Mange av oss Fra Credendum (vel ikke så mange men flere av oss) starta opp Multifail, som består hovedsakelig av Credendum/kaamos folk i ledelsen, med medlemer fra gamle sea dogs og litt ymse, akuratt starta opp igjen med 25 man, whiper litt i ny og ne men er bare morro det! :p

 

du kan so sjekke ut http://multifail.elelith.com

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...