Gå til innhold

Døm personen over deg etter musikksmaken sin!


PgUp

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mike32: Litt sånn chille type, tar ting litt med ro, har en god interesse i damer. Sannsynligvis ganske sosial. Der er egentlig de jeg ikke kommer på noe mer om deg som person, men: du liker sanger som er fengende og rytmiske virker det som, og i allefall utifra den sangen der, så skal tekstene helst være ganske rett på sak, meningen skal liksom ikke ligge skjult bak noe annet.

 

Se filmen hos Youtube

 

Da er det bare å bedømme meg :p og mine egenskaper.

Endret av Perrern
Lenke til kommentar

Perrern:

 

Hvis jeg skal dømme deg tror jeg du er en student hestehale og septumpiercing. Jeg tror du lever på torosuppe og stikker ofte på studentersamfunnet med alle mulige andre folk for å ta en pils. Jeg tror du er ganske tolerant ovenfor alle andre musikksmaker utenom hip hop og kanskje listepop. Dette er sikkert feil men det er det jeg tenker på med en gang jeg hører musikken, hehe.

 

Her er mitt bidrag:

Lenke til kommentar
Egentlig så skulle jo Dudlie dømt meg, så skulle du dømt Dudlie, så skulle Perrern dømt deg; men folk greier ikke å forstå det, tydeligvis.

 

Jeg dømte Dudlie da ;) Can I haz cookie for good work?

 

Joda, det kan du sikkert. x)

Unnskyld hvis jeg virket litt gretten, men jeg skrev jo egentlig i denne tråden for å få mine egne tilbakemeldinger.

Lenke til kommentar

Privimus(?): Jeg ser for meg at du har vært innom de fleste sjangre,spesielt metal sjangeren. Du er veldig glad i alternativ musikk og har funnet deg noen sjangre og band du virkelig er frelst av,slik som sangen i posten din. Du er veldig glad i hobbyer tror jeg. Og du er glad i å utforske ting.

 

til Mike32: Tulla ganske heavy med de to sangene :p ,men bra at du tok det seriøst.

Lenke til kommentar

Du liker 60, 70 og åttitalls rock, og liker de største bandene blant de som var aktive på denne tiden, som for eksempel Stones', The Who, osv. Du er en ungdom, er middels opptatt av utseendet ditt. Du liker å kle deg i kule eller fine klær, men du holder deg vekke fra "sossestilen". Du er en større fan av variasjon og tilfeldigheter enn du er av faste rutiner, noe som ikke trenger å være negativt. Du liker å drikke i helgene, ofte blant kjente, men du finner det også spennende og feste med flere ukjente. Du liker å kalle deg selv tolerant og åpen for andre meninger og personligheter, men du kan ha et problem med å tolerere flere personligheter, selv om du ikke vil innrømme det. Du har en del venner, gjør det greit på skolen, og du tør å vise hvem du er.

 

Endret av Sheogorath
Lenke til kommentar

@Ole-ThInK:

 

Du står mye på alpinski eller snowboard og du hører mye på Kanye West type musikk :whistle: Du har mange venner og du bryr deg ikke om hva andre syns om deg. Du har gjort/gjør det bra på skolen og du liker ikke personer som er helt alvorlige 24/7 :!: Du liker og være sosial og har ikke imot en tur på byen;)

Tar sikkert klin feil :D

 

Anyways:

er mitt bidrag :new_woot:
Lenke til kommentar

Du spiller gitar, mest sannsynlig en Ibanez. Det første du lærte deg på gitar var å shredde, og det fortest mulig. Du har antageligvis flere videoer oppe på youtube som viser din astronomiske fart på gitarhalsen. Når du spiller i band med andre er du antageligvis veldig sjefete og vil helst ha rampelyset for deg selv hele tiden. Trommene skal forholde seg enkle og bassisten er en rootrider, ifølge deg. Du synger også i dette bandet, selv om du overhodet ikke har sangstemme. Du har altfor mye selvtillit, noe som trekker damer, men som også gjør at det snakkes mye bak ryggen din.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...