Gå til innhold

Kornete bilde på BenQ E2400HD.


Havoc91

Anbefalte innlegg

Jeg bruker en laptop, men siden jeg synes skjermen var litt liten, kjøpte jeg en BenQ E2400HD (24" tommer) når den var på tilbud på Komplett.no

 

Skjermen har funket helt supert med alle programmene jeg har brukt den til på laptopen.

 

Så, for noen uker siden kjøpte jeg en Playstation 3 som jeg hadde planlagt å bruke på skjermen, men det er her problemet kom opp.

Når jeg var innpå menyen og kontrollpanelet til Playstation 3'en med skjermen var alt helt greit. Men når jeg startet Fallout 3 på skjermen, ble plutselig hele spillet veldig kornet.

 

Jeg prøvde meg litt frem med å fikse på instillinger på Playstation 3'en, som Utjevning og oppløsning til spill som skulle bli vist, men jeg merket ingen forskjell.

 

Er det noen andre med en slik skjerm som har det samme problemet og vet hvordan det kan fikses? Jeg vil nødig kjøpe en helt ny skjerm / tvskjerm bare for å få utsene på spillet til å bli bedre.

 

Forresten, jeg bruker HDMI-kabel.

 

Takk på forhånd.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Prøv deg litt frem ved å skifte oppløsningen. Se bak på coveret og undersøk hvilken oppløsning Fallout 3 kjører. Antar 720p (1280x720). Grunnen til at bildet blir kornete og uklart, kan være fordi at skjermen da forstørrer bildet hvis oppløsningen er på 1080p (1920x1080). Skjermen skalerer bildet slik at kantene skal bli fylt. Kort oppsumert; sett oppløsningen til 720p på PS3 og prøv på nytt. :)

Lenke til kommentar

Takk, jeg så bakpå coveret til Fallout 3 og der sto det at den brukte oppløsningen 720p, så jeg stilte inn at jeg bare skulle få 720p oppløsningen via HDMI-kabelen.

Uheldigvis merket jeg liten forskjell, noe som betyr at skjermen rett og slett på være "feil".

 

Takk uansett. Skal være mer oppmerksom på dette neste gang jeg kjøper et spill til PS3'en. Og jeg skal vudere å kjøpe en ny skjerm, med denne oppløsningen som standard, hvis den ikke koster så mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...