Gå til innhold

Videoanmeldelse: SingStar Motown


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Morsom anmeldelse, dog så bør man kanskje ta spillets verdi i betrakning for en allerede eksisterende Singstar spiller som slipper å kjøpe inn mikrofonene.

 

Når det gjelder selve at det føles at spillet var et hasteverk så hadde det vært kjekt om det ble påpekt litt tydligere hva som er forhastet. Er det feil i oversettingen av tekster? Dårlig bildekvalitet?

 

Singstar har definitivt kunnet kommet med en fornyelse , men det ble ikke nevnt noe om de andre mulighetene man har med singstar som for eksempel video-opptak (med playstation eye) og publisering på nett, vurdering av performancen av andre nettbrukere og så mye mer.

 

Her har dere gått forbi en gylden mulighet til å vise flere av singstar spillenes mulighet og hvor bra det fungerer i praksis.

Lenke til kommentar

Viss dykk hadde brukt meir tid på å gå gjennom spelet, og mindre på å prøve å væra morosame, så hadde ikkje desse videoanmeldelsane vært epic failures.

 

Ta ei side ifrå Gametrailers.com sine video reviews. Dei fokuserar på spelet, og går grundig igjennom spelet, dets funksjonar, problem og dets gode sider - alt dette i flott gameplay video, med flott voice-over.

 

Better luck next time ...

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...